Uutta Sodasanilta!

Uutta Sodasanilta!

Sodasan tuoteperhe on laajentunut uusien tuotteiden myötä!

Valikoimaan on tullut biohajoavat, kasvipohjaiset nestesaippuat neljässä eri tuoksussa sekä täysin hajusteettomana. Saippuoita löytyy 300 ml pumppupulloissa sekä 1000 ml isommassa pullossa. Pullot ovat kierrätettäviä. 

Nestesaippuoissa on erityisen hellävarainen sekä mieto öljypohjainen koostumus, joka ei sisällä voimakkaasti peseviä ainesosia.  Saippuat sisältävät glyseriiniä sekä luomuöljyjä, jotka kosteuttavat sekä ravitsevat ihoa. Nestesaippuat sopivat etenkin usein toistuvaan käsien pesuun, mutta myös koko vartalon pesuun.

Lisäksi valikoima on täydentynyt monipuolisilla, tehokkailla ekopesuaineilla kuten hankausnesteellä, yleispuhdistustiivisteellä, lattianpesuaineella sekä WC- puhdistus geelillä sekä hienopesu sekä urheiluvaate pyykinpesuaineilla, 
Kaikki Sodasan tuottet ovat EcoGarantie- ja Ecocert sertifioituja sekä  vegaanisia.

Sodasan on valittu Saksan vastuullisimmaksi yritykseksi vuonna 2018 ja Sodasan valmistaa tuotteensa täysin hiilineutraalisti!

Sodasanin näkemyksen mukaisesti ekologisuutta ja kestävää kehitystä tulee lähestyä holistisesti: ei vain tuotteen ja sen ympäristövaikutusten kautta, vaan myös valmistajan oman toiminnan ja sen käyttämien kumppanien kautta. Siksi tehdas, valmistusprosessit ja energiankäyttö on suunniteltu niin, että ympäristöhaitat ovat mahdollisimman pieniä ja toiminta on eettistä. Tuotannossa noudatetaan myös Zero waste -periaatetta ja jätteen syntymistä pyritään aina minimoimaan ja syntynyt jäte kierrätetään asiaankuuluvasti. Kaikki Sodasan tuotteiden pakkaukset on myös suunniteltu täysin kierrätettäväksi.