Vinkkejä arjen siivoushaasteisiin

Vinkkejä arjen siivoushaasteisiin

Uutta Sodasanilta! Luet nyt Vinkkejä arjen siivoushaasteisiin 2 minuuttia Seuraava Ekopesuaineet yrityksille

Arki rullaa eteenpäin ja syyskuu vaihtuu pian lokakuuhun, mistä saisi lisää tehoa ja inspiraatiota arjen siivoushaasteisiin?


Kurkkaa hyväksi havaitut vinkkimme, joilla perusasiat saadaan kuntoon:

Tee "inventaario" siivouskaappiin, katso että siivousvälineet, rätit, pesuaineet yms. ovat helposti ja siististi käden ulottuvilla ja käyttökunnossa. Tämä auttaa varsinkin kiireisissä siivouspäivissä, on paljon helpompi aloittaa siivous, kun tarvikkeet ovat helposti saatavilla.

 

 Tarkista samalla, että siivouksen ja pyykkihuollon pesuaineet on valittu oikein. Kartoita kotisi materiaalit ja valitse oikeat tuotteet tukemaan siivousta. Jokaiselle pinnalle ei tarvitse olla omaa siivousainetta, mutta on hyvä tarkistaa, että käyttämäsi pesuaineet ovat sopivat siivottaville pinnoille/materiaaleille. Samalla on hyvä kiinnittää huomiota siivoustuotteiden käyttötehoon ja mielekkyyteen.

 GreenBrandsin maahantuomat ekopesuaineet on tuotetestattu testitiimin voimin ennen valikoimaan pääsyä. Pesutulos on yksi keskeisempiä arvioitavia osa-alueita, kun valitsemme tuotteita valikoimaamme! Ja koska olemme kaikki ihmiset myös siivoustottumuksiltamme erilaisia, löydät valikoimistamme erilaisiin tarpeisiin sopivat tuotteet. Allergia-kodissa tai lemmikkiperheissä saatetaan suosia hajusteettomia tuotteita, "siivous-hifistelijä" valitsee testiryhmien parhaat tuotteet ja "fiilistelijä" valitsee miellyttävän tuoksun ja kauniit tuotepakkaukset.

 Haluamme auttaa sinua valitsemaan sinun asiakkaittesi tarpeisiin arjen parhaat ja oikeasti aidot ekopesuaineet, jotka puhdistavat sotkut, oli niiden aiheuttajana tahmatassut, kurakäpälät tai mikä tahansa ;)

 Tuotevinkkejä, joita voit käyttää hyödyksi, kun suosittelet tuotteita asiakkaillesi:

Ecodoon astianpesutabletit ovat suosituin tuotteemme! Tämä tuote on yksi arjen pelastajista ja tässä tuotteessa yhdistyy ympäristöystävällisyys, tehokkuus ja koostumus, jossa on vältetty ylimääräisiä ja voimakkaita kemikaaleja.

 Ecodoo yleispuhdistuskivi on tarkoitettu pinttyneen, sitkeän lian puhdistamiseen kaikilta kodin vesipesua kestäviltä pinnoilta. Tämä monikäyttöinen tuote on tarkan"siivoushifistelijän" mieleen.

Greenscents hajusteeton pyykinpesuaine on ihoystävällinen ekovalinta. Tuotteen tiivistetty koostumus taistetelee hankaliakin tahroja vastaan. Sopii mainiosti allergiatalouksiin tai nuuhkunenille jotka eivät siedä tuoksuja.

 Greenscents mintun tuoksuinen yleispuhdistussuihke on aito joka paikan tuote. Se sopii kaikille kodin vesipesua kestäville pinnoille. Tuote on toimiva niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin lasi- ja peilipinnoillakin. Greenscentsin kauniit pakkaukset hivelevät "siivousfiilistelijän" esteettistä silmää.

Huom: kaikki ekopesuaineemme soveltuvat myös ammattikäyttöön tai esimerkiksi toimitilojen sekä julkisten tilojen siivoukseen


Mikäli kaipaat lisää tuotesuosituksiaa, iloinen ja asiantunteva myyntitiimimme auttaa sinua kaikissa ekopesuaineisiin liittyvissä kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä myyntiimme: sales@greenbrands.fi 09-4289 2449 (arkisin klo 10-17 mpm/ppm).