GreenBrands on täysin kotimainen ekopesuaineiden verkkokauppa ja maahantuoja.  Olemme toimineet vuodesta 2011 ja paketoineet tähän mennessä useita kymmeniä tuhansia tuotteita palvellen asiakkaita heidän ekologisissa siivoustarpeissaan. Toimitamme lähetyksiä kaikkiin EU- ja ETA-maihin.

Olemme sitoutuneet tekemään maailmasta kirjaimellisesti puhtaamman.

Tiskiallas juokseva vesi

Sattuman saattelemana ekotuotteiden pariin

Moni ajattelee silmiin roiskunutta tiskiainetta epämiellyttävänä ja ikävänä kokemuksena - ja sitä se onkin. Kuitenkin juuri tällainen epäonninen ja kivulias sattuma toimi katalysaattorina toimintamme aloittamiselle vuonna 2011.

Silmien kirvelystä heränneet kysymykset synnyttivät lopulta vision puhtaammasta maailmasta, jossa yleisten pesuaineiden pääosissa eivät näyttele enää myrkkykemikaalit, vaan luonto itse.

Luonnolliset pesu- ja puhdistusaineemme vähentävät ihoärsytystä, mutta silmiin joutuessaan myös luonnon tehoaineet pitää kuitenkin huuhdella pois runsaalla vedellä.

Luonnonkosmetiikan valikoimastamme sen sijaan löydät kasvotuotteita, jotka ärsyttävät silmiäkin huomattavasti vähemmän.

Teemme valintoja puhtauden ja luonnon puolesta

Valtaosa markkinoilla myytävistä pesuaineista sisältää ainesosia, jotka eivät ole hyväksi ihmisille tai luonnolle. Aineet, joilla puhdistamme päivittäin kotejamme, toimitilojamme tai itseämme, saattavat sisältää jopa terveydelle haitallisia kemikaaleja. Näiden myrkkyjen päätyessä luontoon aiheutamme jatkuvaa vahinkoa myös Suomen vesistöihin ja maaperään.

Missiomme on tehdä kestävistä valinnoista helposti saavutettavia kaikille yrityksille tarjoamalla aidosti luonnonmukaisia ja turvallisia tuotteita. Ympäristösertifikaatit takaavat, että tuotteiden valmistajat ovat sitoutuneet vastuullisuuteen aina pakkausmateriaaleja myöten. Tuotteiden ainesosat ovat selkeästi merkittyjä ja helposti ymmärrettäviä, jolla haluamme korostaa läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta.

Tavoitteemme on helpottaa puhtaamman tulevaisuuden luomista. Tähän pyrimme lisäämällä tietoisuutta ekologisten tuotteiden tehokkuudesta ja monipuolisuudesta sekä tavallisten pesuaineiden sisältämien kemikaalien haittavaikutuksista.

Ekopesuaineet osana vastuullisuutta

Pesu- ja puhdistusaineet saattavat jäädä yrityksen muissa ympäristövastuissa hieman katveeseen. Ne kuitenkin liittyvät osaltaan hankintaketjun tarkasteluun ja toisaalta vaikuttavat henkilöstön ja asiakkaiden terveyteen. Miten sinun yrityksessäsi on huomioitu seuraavat ympäristövastuun osaset?

  1. Energiankulutus: Käytetyn energian lähde ja energiatehokkuustoimenpiteet.
  2. Jätteiden käsittely: Kierrätys, jätteen vähentäminen ja jätteiden asianmukainen käsittely.
  3. Vedenkulutus: Veden säästötoimenpiteet ja vedenkäytön optimointi.
  4. Hankintaketju: Kestävien ja eettisten materiaalien ja tuotteiden hankinta.
  5. Logistiikka: Kuljetusten optimointi ja vähäpäästöisten kuljetusmuotojen käyttö.
  6. Rakennukset: Ekologiset rakennusmateriaalit ja vihreät rakennuskäytännöt.
  7. Työntekijöiden koulutus: Kestävän kehityksen periaatteiden sisäistäminen ja kouluttaminen.
  8. Hiilijalanjälki: Toimenpiteet hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Pesuainebrändit