Ehdottomat suosikit Ecodoolta!

Ehdottomat suosikit Ecodoolta!

Kotimainen GreenBrands-ekotukku palvelee Luet nyt Ehdottomat suosikit Ecodoolta! 2 minuuttia Seuraava Uutta Sodasanilta!

Mikäli kaipaa aidosti ekologisia sekä ehdottoman tehokkaita kodin pesuaineita - Ecodoo on ykkösvalinta niin koti- kuin ammattikäyttöön.

Ecodoo hajusteettomat astianpesuainetabletit ovat suosituin tuotteemme, sillä ne ovat yksinkertaisesti todella tehokkaita käytössä. 

Ecodoo on ollut uranuurtaja: ensimmäinen Suomessa saataville tullut Ecocert-sertifioitu astianpesuaine, jossa on nyt alkua kehittyneempi ja tehokkaampi koostumus. Tabletit ovat nopeasti ja täysin biohajoavia. 

Ecodoo astianpesutabletit on 30 kappaleen riittoisassa pakkauksessa. Astianpesutabletit on pakattu itsesulavaan kalvoon (kalvo on Ecocertin hyväksymä ekologinen polyvinyylialkoholi, joka ei aiheuta haittaa jätevedenpuhdistamoilla tai astianpesukoneen putkistoille). Tabletit voidaan monien asiakaspalautteidenkin mukaan jopa puolittaa pehmeän pohjaveden alueella, jolloin yksi pakkaus riittää 60 pesukertaan. 

Ecodoolta löytyy myös konetiskisuola sekä huuhtelukirkaste.

 

Ecodoon riittoisat, tiivistetyt pyykinpesuaineet ovat myös saavuttaneet suuren suosion ja saamme jatkuvasti positiivista palautetta tuotteista.

Pesuaineita löytyy täysin hajusteeton hypoallerginen versio, pehmeän persikan, ihanan kamomillan sekä harmoonisen laventelin tuoksuisina. Tuoksut ovat mietoja, täysin luonnollisia sekä kasvipohjaisia. Tuotteiden koostumus on täysin ja nopeasti biohajoavia.

Annostelumäärä koneelliseen on vain noin 15-20 ml, eli kyseessä on totisesti riittoisa ja ympäristäystävällinen valinta. Nämä pesuaineet sopivat kaikelle pyykille, kaikkiin pesuohjelmiin ja -asteisiin. Pesuaineet toimivat loistavasti myös ammattikäytössä. Pakkauskokoja löytyy tavallisen 1,5 litran pyllon lisäksi 5 litran hanapakkauksessa sekä 20 litran kanisterissa.

Ecodoolta saatavilla myös pyykinpesun täydentävät tuotteet:, huuhteluaineet ja pyykkietikat sekä tahrasuola, sitruunahappo sekä pesusooda.

Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotteet ovat Ecocert- sertifioituja ja vegaanisia ja tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Tuotteissa ei käytetä: -optisia kirkasteita -keinotekoisia hajusteita -väriaineita -keinotekoisia säilöntäaineita -petrokemian ainesosia -mineraaliöljyä tai silikoneja -biohajoattomia ainesosia - synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet) -raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista - ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja - fosfaatteja - klooria tai kloorijohdannaisia - eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta.