Huh! Tuntuupa iho kuivalta - mitä teen väärin?

Huh! Tuntuupa iho kuivalta - mitä teen väärin?

Kun iho tuntuu kuivalta, useimmat meistä lisää kosteusvoiteen määrää. Kosteusvoide ei kuitenkaan lisää kosteutta ihossa ja siksi iho voi tuntua entistä kuivemmalta. Kosteusvoiteen nimi onkin hieman hämäävä, osuvampi nimi voisi olla vaikkapa ihovoide (päivävoide tai yövoide).

Miten sitä kosteutta siis saadaan ihoon?

Yksi isoimmista virheistä on kasvojen liian voimakas puhdistus - vaikka käyttäisit meikkiä, iho kannattaa silti puhdistaa hellävaraisesti. Liian puhdas iho on epätasapainossa eli ihon luontainen tasapaino muuttuu, koska iholta lähtee puhdistuksen mukana kaikki hyvät bakteerit ja sen luontainen kosteus pois. Kasvoveden käyttö auttaa huomattavasti ja kasvovettä käytetään aina puhtaille kasvoille tai sitä voidaan suihkauttaa meikin päälle kevyesti. Älä myöskään unohda ravitsevaa seerumia ja lopuksi kasvoöljyä, joka sitoo kosteuden ihoosi.

Katso tästä GreenDealin askeleet hehkuvaan & kosteutettuun ihoon - tervetuloa mukaan!

ASKEL 1.

Hellävarainen puhdistus

Vaihda kasvojen puhdistusaineesi hellävaraisempaan! Voimakkaat geelit tai vaahdot voivat pestä kasvoja liikaa ja iho jää "liian puhtaaksi" Tuloksena usein kiristävän kuiva ja kiiltelevä iho - eikä ihossa ole jäljellä yhtään ihon omia hyviä rasvoja.

Hellävarainen puhdistusmaito sopii jokaiselle ihotyypille tai kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Puhdistusmaito sopii myös nuorelle!

Lavera Basis Sensitiv puhdistusmaito sopii herkälle ja kuivalle iholle

AVRIL puhdistusmaito sopii vaikkapa nuorelle

Lepo Detox puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille

Puhdistusöljyt & öljypuhdistuskakut sopivat aikuisemmalle iholle ja meikkaaville - öljy poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti! Jos teet kaksoispuhdistuksen, öljy on hyvä ensimmäiseen puhdistusvaiheeseen.


LUONKOS öljypuhdistuskakut

AVRIL puhdistusöljy sopii jokaiselle ihotyypille

FIINI NATURALLY puhdistusbalmi epäpuhtaalle iholle


Saippuaa iholle - KYLLÄ! Nykyään saippuat ovat hellävaraisempia kuin ennen, joten saippuapalaa voi käyttää myös herkälle iholle. Varsinkin suolapohjaiset saippuapalat hellivät kuivaa ihoa ja poistaa meikin tehokkaasti. Suola rauhoittaa myös rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa.

CATTECO suolasaippuat (eri tuoksuja)

FIINI NATURALLY hajusteeton suolasaippua

AVRIL kasvosaippuat

+1

Tuntuuko puhdistusmaito liian vetelältä, öljy epämiellyttävältä tai saippua liian kovalta? Kokeile Nourish London KALE 3D puhdistusainetta. KALE 3D on väriä vaihtava puhdistusaine, joka poistaa meikin ja pesee kasvot puhtaaksi hellävaraisesti - kasvoille jää kosteutettu, mutta puhdas olo!

ASKEL 2.

Kosteuttava kasvovesi

Kasvovesi on tuote, joka konkreettisesti tuo kosteutta ihoosi! Tätä vaihetta ei kannata siis unohtaa. Kasvovesiä löydät niin suihkeena kuin nesteenä - suihketta voit suihkia suoraan kasvoille (myös meikin päälle!), nestettä voit taputella käsin tai vanulapulla kasvoille. Kasvovesi auttaa taistelemaan kuivuuden tunnetta ja kuivaa ihoa vastaan, oli ihotyyppisi mikä tahansa! Kasvovesi helpottaa heti pintakuivaa ja kiristävää tunnetta iholla ja tuo kostetta iholle - kasvoveden voit myös kerrostaa.

AVRIL kasvovesi

NOURISH LONDON kasvovesi aikuisemmalle iholle

NOURISH LONDON suihkutettava kasvovesi sekaiholle

FIINI NATURALLY kasvovesi herkälle ja atooppiselle iholle

MURUMURU kasvovesi samealle ja väsyneelle iholle

LAVERA suihkutettava kasvovesi kaikille ihotyypeille

ASKEL 3.

Tehokas seerumi

Seerumi on tehopakkaus, joka tuo haluamaasi tehohoitoa kasvoille. Seerumi tehostaa muuta ihonhoitoa ja vahvistaa muiden tuotteiden vaikutusta. Seerumi imeytyy kaikista ihonhoidon tuotteista syvimmälle ihoon ja vaikuttaa siten parhaiten ihon soluihin. Seerumi edistää ihon hyvinvointia syvällä ihossa tasapainottamalla ihon toimintoja ja vahvistaen ihoa. Valitse seerumi siis ihotyyppisi mukaan, ja saat parhaimman hoidon!

NOURISH LONDON sekaihon & epäpuhtaan ihon seerumi

NOURISH LONDON aikuisen ihon seerumi

LAVERA ihoa kiinteyttävä seerumi

LAVERA kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille

LEPO tehoseerumi silmänympärysiholle ehkäisee juonteiden syntyä

LEPO kuiva ja pintakuivan ihon seerumi

ASKEL 4.

Sopiva kosteusvoide

Nyt pääsemme kosteusvoiteeseen! Kuten nyt tiedämme, kosteusvoide ei itsessään lisää kosteutta ihossa vaan ravitsee ja lukitsee ihossa jo olevan kosteuden ihoon. Kosteusvoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin - yövoide on hieman paksumpi koostumukseltaan ja päivävoide hieman kevyempi. Lisäksi löytyy ihania erikoisvoiteita, jota voi vapaasti käyttää yö- tai päivävoiteen sijasta!

Päivävoiteet

WELEDA granaattiomena päivävoide kiinteyttää (sarjassa myös yövoide)

AVRIL päivävoide sekaiholle ehkäisee kiiltelyä

MURUMURU päivävoide tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa

LEPO Detox-päivävoide suojaa ihoasi tehokkaasti


Yövoiteet

LAVERA My age-yövoide uudistaa ihoa

WELEDA täyteläinen yövoide kuivalle iholle

AVRIL yövoide kuivalle ja herkälle iholle

+

silloin, kun iho tuntuu erityisen kuivalta ja samealta; kokeile näitä!

WELEDA Skin Food on varmasti tunnetuin ihonhoitotuote! Sopii jokaiselle ihotyypille ja hoitaa tehokkaasti kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Löytyy myös Light-versio.

FIINI NATURALLY Tyrni-balmi hoitaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Pieni purkki riittää pitkään!

DHYVANA ampullit 7 vuorokauden kuuri. Ota käyttöön silloin, kun iho tuntuu erittäin samealta ja kaipaa eloa & virkistystä. Käytä kuurina tai silloin tällöin. Kolme erilaista vaihtoehtoa.

ASKEL 5.

Kosteuden sitova kasvoöljy

Kuivuuden tunne on varmasti pikkuhiljaa poistumassa kasvoiltasi, ja nyt kosteus kannattaakin sitoa ihoon. Kasvoöljy on yksi tehokkain tapa sitoa kosteutta ihoon, sillä öljy ei itsessään kosteuta, mutta ehkäisee tämän ihossasi olevan kosteuden haihtumisen pois!

NOURISH LONDON radiance-kasvoöljy on pehmeä ja helposti levittyvä

PURE=BEAUTY kirkastava ja uudistava kasvoöljy

MURUMURU kasvoöljy rauhoittaa stressaantunutta ihoa

LEPO Elisir-tehoöljy sopii myös kaulan alueelle

Muista myös! ASKEL 6.

Kuorinta

Ihoa kannattaa kuoria ihon kunnon mukaan noin 1-2 kertaa viikossa. Kuorinta virkistää ihon pintaverenkiertoa, stimuloi solujen uudistumista ja poistaa ihon pinnalle kerääntyneitä kuolleita ihosoluja, jotka tekevät ihon pinnasta samean ja epätasaisen näköisen. Kuorittu iho vastaanottaa paremmin muita ihonhoitotuotteita!

AVRIL kasvojen kuorintavoide sopii kaikille ihotyypeille

LAVERA sekaihon ja epäpuhtaan ihon kuorintavoide

NOURISH LONDON entsymaattinen kuorinta ei kaipaa hankausta