Sheavoista on apu moneen vaivaan - oletko jo kokeillut?

Sheavoista on apu moneen vaivaan - oletko jo kokeillut?

Oi ihana, tuoksuva (tai tuoksutonkin) ja helppokäyttöinen Sheavoi! Tämä ihmetuote sopii monenmoiseen käyttöön vauvasta vaariin - joko sinulla on oma suosikkisi? Sheavoi (jota voidaan kutsua myös karitevoiteeksi) on luonnon oma monitoimituote, joka sopii ärtyneelle, kuivalle, karhealle ja herkälle iholle. Sopii myös sekaiholle ja aknen hoitoon. Sheavoita voidaan käyttää haavojen, naarmujen ja kutisevan ihon hoitoon tai rauhoittamaan palanutta/punoittavaa ihoa. Sheavoita voi käyttää myös raskausarpien, hyttysten paukamien tai kynsinauhojen hoitoon - oikeastaan siis kaikkeen!

Sheavoita on turvallista käyttää niin perheen pienemmille kuin aikuisille henkilöille. Sheavoi rauhoittaa vauvan vaippaihottumaa tai kuivaa ihoa, sopii lapsille rohtumien & kuivan ihon hoitoon ja aikuisille kuivan ja halkeilevan ihon hoitoon.

Sheavoi ei yleensä sisällä mitään ylimääräistä, joten se sopii miltei kaikille ihotyypeille!

Sheavoit yleensä sisältävät 100% sheavoita/karitevoite. Joihin tuotteisiin on voitu lisätä mietoa eteeristä öljyä tuoksua tuomaan tai hoitavia öljyjä. Valikoimasta löydät kumpiakin - tuoksullisia ja tuoksuttomia vaihtoehtoja.

VINKKI! Sheavoi on kesällä ihana After Sun tuote - säilytä se viileässä, niin se rauhoittaa ihoa auringossaolon jälkeen.

¨Testasimme valikoiman sheavoit, löydä tästä listauksesta oma suosikkisi:


Pure = Beauty Monoi-sheavoi

Kermaisen täyteläinen ja taivaallisen tuoksuinen sheavoi. Sisältää ihoa hoitavaa ja ravitsevaa Nilotica-karitevoita, joka sisältää paljon tärkeitä Omega-6 ja -9 rasvahappoja. Sisältää myös ihanaa, aisteja hellivää ja ihoa hoitavaa monoiöljyä. Taivaallinen tuoksu!

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

Fiini Naturally Ruusu-sheavoi & Kaura-sheavoi

Ruusunmarjaöljystä sisältävä puhdistamaton sheavoi. Ruusu-sheavoi on kosteuttava voide, jota voi käyttää kasvoille, hiusten latvoihin ja vartalon kuiviin kohtiin. Sheavoin sisältämä ruusunmarjaöljy uudistaa ihosoluja ja hidastaa ryppyjen syntymistä. Sheavoissa mukana mm. C- & A-vitamiinia!

Kaura-sheavoi on todellinen ihon tehokosteuttaja, joka sopii herkälle, kutiavalle, atooppiselle ja kuivalle iholle. Kauraöljy ravitsee & rauhoittaa ihoa, ja iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta.

Klikkaa Ruusu-sheavoihin TÄSTÄ

Klikkaa Kaura-sheavoihin TÄSTÄ

Cattier Sheavoi

Isommassa 100g pakkauksessa oleva sheavoi riittää koko perheelle. Sheavoi sisältää paljon vitamiineja kuten A-, E- ja F-vitamiineja, ja tuote hoitaa, kosteuttaa, vahvistaa sekä suojaa ihoa kylmältä ja kuumalta. Tuote auttaa parantamaan rikkinäistä ja ärtynyttä ihoa, ja sopii siksi loistavasti esimerkiksi vauvojen ihonhoitoon sinkki- tai vaippavoiteen sijasta tai sen rinnalle. Tuote auttaa ihosoluja uusiutumaan nopeammin.

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

Oka Cosmetics Sheavoi Gold Premium Balsam &
Oka Cosmetics Sheavoi Satin Seesam-Monoi

Todelliselle Sheavoin rakastajalle! 500g pakkaus sopii ahkeraan käyttöön - Premium Sheavoi on 100% aitoa sheavoita eikä sisällä mitään ylimääräistä. Vegaaninen tuote.
Satin Seesam-Monoi Sheavoi sisältää seesami- sekä monoiöljyä. Seesamiöljy täydentää sheavoin ominaisuuksia ja yhdistelmä on entistäkin ravitsevampi ja hoitavampi. Saa kuivan, karhean ja epätasaisen ihon tuntumaan taas pehmoiselta. Sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä. Herkullinen tuoksu monoiöljystä suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä, auttaa ihoa ruskettumaan ja pidentää rusketuksen kestoa iholla.

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

Klikkaa tuotteeseen TÄSTÄ

Eubiona Sheavoi Natural, Granaattiomena-Aloe Vera & Arganiaöljy

Eubionan sheavoi löytyy tuoksuttomana ja kahdessa eri tuoksussa näppärässä 100g pakkauksessa. Tämä luomulaatuinen Sheavoi sopii vauvasta vaariin ja on kuohkeutettu levittyvyyden parantamiseksi - helppo levittää vaikka kuiville säärille tai käsille.
Granaattiomena-Sheavoi sopii erittäin kuivalle ja stressaantuneelle, kutiavalle iholle. Kosteuttava sheavoi rauhoittaa & ravitsee kuivaa ja karheaa ihoa.
Arganöljy-Sheavoi sopii erityisen hyvin ikääntyneelle tai erittäin kuivalle iholle, sekä hiusten latvojen hoitoon.

Klikkaa Natural-sheavoihin TÄSTÄ

Klikkaa Granaattiomena-sheavoihin TÄSTÄ

Klikkaa Arganiaöljy-sheavoihin TÄSTÄ