Talvi-ihon hoitovinkkimme ja tuotesuosituksemme

Talvi-ihon hoitovinkkimme ja tuotesuosituksemme

Talvi-ihon hoitaminen voi olla normaalia vaativampaa, ja iho tuntuu kaipaavan extrahuomiota. Talvella kylmyys ja kuivuus saa ihon koville ja muuten hyvinvoiva iho voi yhtäkkiä tuntuakin pintakuivalta ja karhealta.
Mikä auttaisi pintakuivuuden poistoon tai mitä voisit korjata rutiinissasi?

Vaikka listaus voi tuntua pitkältä, on tärkeää löytää ne omat tuotteet ja askeleet - toinen pärjää pelkällä kasvovoiteella, toinen tarvitsee koko arsenaalin. Oikeiden tuotteiden löytämiseen voi mennä hetki, mutta se on kannattavaa. Oikeat tuotteet löytäessäsi, ihonhoidosta tulee helppoa ja iho hehkuu ja näyttää kauniilta vuoden jokaisena päivänä.

Kun sinulle kehittyy oma ihonhoitorutiinisi, ihonhoito on automaattista ja nopeaa. Esimerkki:

Aamulla riittää vesipesu, kasvovesi, seerumi ja kosteusvoide.

Illalla kaksoispuhdistus (tai pelkkä puhdistus), kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide, kosteusvoide ja kasvoöljy.
Jonakin iltana haluat ehkä kuoria ihosi (tee se heti pesun jälkeen ja lopuksi huuhtelu) tai haluat hemmotella ihoa kasvonaamiolla (myös heti pesun jälkeen).

Muistutamme, että uuden tuotteen vaikutukset näkyvät iholla n. muutaman kuukauden käytön jälkeen. Älä siis hermostu, jos ihossasi ei tapahdu muutoksia välittömästi.

1. Puhdistus

Hellävarainen kasvojen puhdistus on kaiken A & O. Vaikka et käyttäisi meikkiä, päivän aikana iho hikoilee, hilseilee, rasvoittuu sekä epäpuhtaudet ja ilmansaasteet voivat koetella ihoa. Jos käytät meikkiä, on tärkeää, että puhdistat meikit ensin, ja sen jälkeen vielä koko ihon (kaksoispuhdistus).

Mitä hellävaraisempi puhdistusaine, sitä enemmän ihoosi jää luontaisia, hyviä rasvoja. Mitä voimakkaampaa puhdistusainetta käytät, sitä enemmän iho voi kuivua ja ihon kosteustasapaino vaihdella.

Mietoja puhdistusaineita ovat mm. puhdistusmaidot, puhdistusvoiteet, puhdistusöljyt ja -balmit, misellivesi, puhdistusemulsiot sekä suolasaippuat. Nämä puhdistusaineet sopivat kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle (punoittavalle ja kutiavalle), kuivalle, pintakuivalle, atooppiselle ja aikuisemmalle iholle.

Voimakkaampia puhdistusaineita ovat mm. puhdistusgeelit ja -vaahdot, sekä pelkästään saippuaa sisältävät saippuapalat. Nämä puhdistusaineet sopivat erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, epäpuhtaalle iholle. Jos kasvoissasi on myös näkyvää likaa (vaikka ihomaalia tai pölyä, mutaa yms.) voit käyttää välillä tällaista voimakkaampaa puhdistusainetta.

MUISTA! Sinä itse tiedät parhaiten mikä puhdistusaine sopii kasvoillesi - nykyään löytyy valikoimasta yhä hellävaraisempia puhdistusvaahtoja ja -geelejä, joten jos ihosi tykkää niistä, käytä niitä ihmeessä.

Oletko kuullut kaksoispuhdistuksesta? Tämä puhdistustapa sopii heille, jotka meikkaavat tai kaipaavat tehopuhdistusta. Käytä ensiksi öljypohjaista puhdistusainetta (esim. öljyputsari, balmi tai vaikkapa Luonkos öljykakku), jolla puhdistat meikin. Toisella pesukerralla käytä hellävaraista puhdistusainetta (esim. puhdistusmaito tai puhdistusemulsiota), jolla puhdistat viimeisetkin meikkirippeet ja ihon. Näin iho tulee puhtaaksi ilman hankaamista.

VINKKI! Älä pese yön aikana ihoosi kertyneitä hyviä rasvoja pois. Aamuisin usein riittää siis pelkkä vesipesu.

Nourish London Kale 3D puhdistusvoide

Kale 3D puhdistusvoide sopii kaikille ihotyypeille, myös aikuisemmalle iholle. Väriä vaihtava puhdistusaine kertoo, milloin iho on puhdas. Tasapainottaa ihon toimintaa ja ehkäisee liikarasvoittumista, mutta on riittävän hellävarainen pintakuivalle iholle, joten iho ei tunnu kiristävän kuivalta pesun jälkeen.

Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalmi

Calm Clean balmi sulattaa vaivattomasti pois meikin ja epäpuhtaudet, ja iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Rauhoittava balmi sisältää mm. laventelin eteeristä öljyä, joka rauhoittaa sekä ihoa että mieltä. Hellävarainen, mutta tehokas puhdistus ei kuivata ihoa ja täten parantaa ihon joustavuutta, rauhoittaa ihon tulehdustiloja (mm. punoitusta & ärtyneisyyttä), kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoa.

Weleda Manteli puhdistusemulsio

Puhdistusemulsio sopii herkälle, samealle ja rasittuneelle iholle. Emulsio on mieto ja täyteläinen tuote, joka poistaa ihon epäpuhtaudet ja meikin hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä. Tuotteen sisältämä mieto manteliöljy ja luumunkiviöljy tekevät ihosta mukavan pehmeän puhdistuksen jälkeen. Emulsion sisältämän maitohapon pH on sopiva iholle, joten se ei jätä ihoa kireäksi.

Nourish London Balance Detoxifying Cleanser

Tämä puhdistusmaito soveltuu erittäin hyvin rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle, joka poistaa meikkiä ja epäpuhtauksia iholtasi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Teho perustuu tasapainottavaan omenauutteeseen, vitamiinien ja kivennäisaineiden yhdistelmään, joka tukee ihon luonnollista aineenvaihduntaa, samalla kosteuttaen ihoasi tehden siitä puhtaan ja raikkaan. Sisältää antioksidanttisia C- & E-vitamiineja, jotka suojaavat ihossasi olevaa kollageenia.

Fiini Naturally Puhdistusbalmi kaura

Pintakuivalle, kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu puhdistusbalmi, joka sisältää tehokkaita ihon toimintaa tasapainottavia ja ihoa rauhoittavia raaka-aineita. Kotimainen ja ylellinen puhdistusbalmi yhdistää öljy- ja maitopuhdistuksen parhaimmat puolet yhteen tuotteeseen! Balmi puhdistaa iholta hellävaraisesti epäpuhtaudet ja meikin, sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehden ihosta ihanan puhtaan ja raikkaan sekä silkinpehmeän tuntuisen. Puhdistusbalmi sisältää kotimaista kauraöljyä, joka kosteuttaa, rauhoittaa, suojaa ja tasapainottaa ihoa luonnollisten antioksidanttien, E-vitamiinin, rasva- ja aminohappojen sekä betaglukaanin voimin.

Luonkos Rebirth puhdistuskakku

Kuivalle ja normaalille, pintakuivalle iholle. Luonkosin Naantalissa käsintehdyt puhdistuskakut ovat saaneet jo huikean määrän tyytyväisiä käyttäjiä. Puhdistuskakku on palamainen puhdistustuote, joka ei sisällä lainkaan vettä. 100 % raaka-aineista on luonnollista alkuperää ja tuote on täysin vegaaninen. Koska tuote on vedetön, se ei myöskään sisällä säilöntäaineita ja sopiikin erittäin hyvin myös herkälle, kuivalle tai atooppiselle iholle. Öljykakulla puhdistat niin ympäristön päivän mittaan iholle jättämät epäpuhtaudet, ilmansaasteet kuin vedenkestävän meikinkin.

Skin & Tonic Get Up & Glow Jelly Cleanser

Puhdistushyytelö, joka puhdistaa ihosi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Jelly-hyytelö sisältää ihoa kirkastavia kurpitsan entsyymejä, tasapainottavia prebiootteja, tehokosteuttavaa aloeta ja rauhoittavaa appelsiininkukkaa, jotka jättävät ihosi puhdistetuksi, kosteuteuksi ja säteileväksi. Kirkastava, kevyt puhdistushyytelö poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti poistamatta iholta sen luonnollisia öljyjä. Sopii erityisesti kosteusköyhälle, samealle, väsyneelle ja kuivalle iholle. Tekee ihosta jälleen hehkuvan ja tasapainoisen

Murumuru Bright & Clear Puhdistusgeeli

Puhdistaa kasvot epäpuhtauksista ja meikistä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jättäen ihosi raikkaaksi! Tämä miellyttävän raikas, pH-tasapainotettu puhdistusgeeli on kirkkaan ja tasaisen ihon lähde. Geeli sisältää kosteuttavaa appelsiinivettä sekä antioksidanttista suomalaista ruusunmarjauutetta, jotka tekevät puhdistusgeelistä kosteuttavan ja hoitavan. Puhdistusgeeli sisältää myös ihoidenttistä Sodium PCA:ta, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti sitomalla vettä sen pintaan, sekä E-vitamiinia, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä.

Avril misellivesi

Avril miselliveden tärkeä ainesosa on luomulaatuinen aloe vera uute sekä luomu ruiskukkauute, jotka tuovat iholle sen kaipaamaa kosteutta ja lisäävät ihon elastisuutta. Ne lisäävät ihon uloimpien kerrosten kimmoisuutta ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti ulkoa päin. Miselliveden ominaispiirre onkin, ettei se kuivata lainkaan ihoa tai tee siitä narisevan ja kireän kuivaa. Ruiskukkauute pehmentää ihoa jo yhden käyttökerran jälkeen.

Catteco suolasaippua Ruususuola

Suolasaippua sisältää runsaasti oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja Himalajan ruususuolaa. Tuotteen sisältämien laadukkaiden öljyjen ansiosta iho tuntuu ihanan pehmeältä. Himalajan ruususuola puhdistaa ihosi hellävaraisesti ja estää pienten epäpuhtausten syntyä. Hajustettu eteerisellä ruusuöljyllä. Sisältää myös mustapippuriöljyä ja pelargoniöljyä. Ei kuivata ihoa.

2. Kasvovesi/Hoitovesi

Sitten kosteutuksen vuoro- Kun iho on saatu puhtaaksi, on aika lisätä kosteutta ihoon. Tämä vaihe jää useilta välistä, koska kasvoveden tehoon ei uskota. Kasvovesi on kuitenkin yksi ainoista keinoista lisätä kosteutta ihossa.

Kuten puhdistusaineita, kasvovesiä löytyy jokaisen ihon tarpeisiin.

Skin & Tonic Rose Mist ruusuvesi

Ruusuvesi on suihkepullossa oleva korkealaatuinen ruusuvesi ihonhoitoon ja ihon kosteutukseen. Be Soothed-ruusuvesi on valmistettu orgaanisista ruusuista, jotka on kasvatettu raikkaassa ja puhtaassa Ranskan Alppien ilmassa. Pehmeä, mielialaa parantava tuoksu kohottaa mieltäsi välittömästi. Superkosteuttava ruusuveden, aloen ja glyseriinin sekoitus kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja nopeasti. Ruusuvesi kosteuttaa, rauhoittaa punoitusta ja ärtynyttä ihoa sekä tuo nopean helpotuksen kiristävälle ja kuivalle iholle - suihkauta vaikka keskellä päivää.

Nourish London Relax Soothing Toning Mist

Kätevä suihkemuotoinen kasvovesi, jonka voi vain taputella iholle ja sen jälkeen levittää suoraan seuraavat hoitotuotteet. Sopii normaalille, aikuisemmalle, herkälle & punoittavalle iholle. Kasvovesi rauhoittaa ihoa kasviuutteiden avulla.

Tuote on suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Kasvovesi sisältää luomulaatuista minttua, joka kirkastaa ihoa ja torjuu bakteereja, sekä luonnollista salisyylihappoa, joka auttaa finnejä ja epäpuhtauksia parantumaan nopeammin. Hellävarainen ja kosteuttava kasvovesi puhdistaa ihon perusteellisesti ja viimeistelee kasvojen puhdistuksen jättäen ihon kivan mattapintaiseksi.
Ihoa kosteuttava ja uudistava suihkutettava kasvovesi. Sisältää suomalaista luomukoivunmahlauutetta, joka auttaa ihoa uudistumaan sekä suojaa kasvojen herkkää ihoa. Kasvovesi sisältää myös antioksidanttista pakuriuutetta sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Kaikille ihotyypeille sopiva kasvovesi, jolla on ihoa kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. Kasvovesi raikastaa ja virkistää ihoa, sekä tekee ihosta tasaisemman sävyisen. Kasvovesi sisältää luomu ruusuvettä, joka normalisoi ihon pH-arvoa sekä kosteuttaa, rauhoittaa, ravitsee ja heleyttää ihoa. Antibakteerinen ruusuvesi hoitaa kaikkia ihotyyppejä, mutta se on erityisen hyvä kuivan, ikääntyvän ja couperosaihon hoitoon. Kasvovesi sisältää myös kaurauutetta, joka sitoo ihoon kosteutta, rauhoittaa ihoa ja ehkäisee punoitusta. Kauran sisältämät probiootit ylläpitävät ja lisäävät hyvien bakteerien osuutta iholla ja edesauttavat ihon normaalia toimintaa. Kasvoveden sisältämä hyaluronihappo sitoo vettä itseensä moninkertaisesti sekä silottaa juonteita, vähentää hilseilyä ja edistää ihon normaalia toimintaa. Tämä kasvovesi on kotimainen ja vegaaninen, aito luonnonkosmetiikan tuote.

3. Seerumi

Kun ihosi on puhdistettu ja kosteutettu, on aika keskittyä tehohoitoon. Pohdi mitä haluat tai tarvitset ihollesi? Voisiko se olla kosteutta, hehkua, juonteiden häivytystä, rasvoittumisen estämistä tai ihoa rauhoittavia ainesosia?

Seerumin tehtävä on tuoda lisäkosteutta iholle ja hoitaa ihoa. Pienimolekyyliset raaka-aineet erittäin tiivistetyssä muodossa imeytyvät helposti ja nopeasti ihoon. Kevyt seerumi vaikuttaa nopeasti eikä tahmaa tai jätä iholle kiristävää tunnetta, vaan hellii ihoa.

Lavera Hydro Sensation seerumi

Tehokosteuttava seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti pintakuivalle iholle. Nopeasti imeytyvä seerumi kosteuttaa ja helpottaa kuivuuden tunnetta välittömästi. Sisältää aloe veraa sekä kurkku-uutetta, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

Nourish London Radiance Rejuvenating Peptide Serum

Kirkastava ja hehkua tuova seerumi. Sisältää mm. Tonkapapu-uutetta, sianpuolukka (Arctostaphylos uva ursi) -uutetta sekä runsaasti hyaluronihappoa. Raaka-aineet on valittu erityisesti tuomaan kasvojen iholle valoa, tasoittamaan ja kirkastaamaan ihon sävyä. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon. Sisältää myös tripeptidejä, jotka kiihdyttävät ihon omaa kollegeenintuotantoa ja auttavat ihoa säilyttämään elastisuutensa.

GGs Lactic Acid + HA Seerumi

Kevyt, ihoa yön yli kuoriva ja uudistava seerumi maitohapolla, hyaluronihapolla ja seljanmarjan hedelmäuutteella. Maitohappo toimii kuorivana ainesosana ja poistaa kovettumia sekä kuollutta ihosolukkoa sekä kuivaa ihoa ihon yläkerroksesta. Seerumi tehokosteuttaa pintakuivaa ihoa ja tukee solujen uudistumista. Vähentää näppylöitä, ryppyjä tai epäpuhtauksia - saat säteilevän raikkaan, kiinteän ja tasaisen ihon.

Tämä silkinpehmeä seerumi kiinteyttää, suojaa ja antaa hehkua iholle. Sisältää mm. erittäin kosteuttavaa hyaluronihappoa, elvyttävää glykogeenia ja ravitsevia prebiootteja, joka on pelastuslääke kuivalle, pintakuivlla ja väsyneelle iholle. Seerumi antaa ihollesi pitkäaikaista kosteutta, tasoittaa hienoja juonteita sekä virkistää sameaa ihoa. Ihon sävyä ja punaisuutta tasoittava seerumi sopii kaikille ihotyypeille sekä luo luonnollisen suojan kasvojen iholle.

Pure=Beauty Hydra Booster seerumi

Tehokosteuttava seerumi, joka saa ihosi hehkumaan ja sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi sisältää ihoa täyteläistävää ja silottavaa hyaluronihappoa (250 mg) kahdessa eri koossa, raikastavaa luomuappelsiinivettä sekä suomalaista antioksidanttista ja ihoa kirkastavaa kuusenkerkkäuutetta sekä suomalaisesta sokerijuurikkaasta saatua kosteutta sitovaa kasviperäistä inositolia.
Erityisesti normaalin, rasvoittuvan ja sekaihon tasapainottamiseen. Seerumi sisältää suomalaista koivunmahlauutetta, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sekä tulehduksia, punoitusta ja ihoärsytystä hillitsevää pajunkuoriuutetta, joka on myös luonnollinen salisyylihapon lähde. Seerumissa on myös leväuutetta, joka supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa talintuotantoa, sekä ihon normaaleja toimintoja tukevia prebiootteja. Seerumi tuo ihollesi tasapainoa
Lepo Kollageeni tehohoitotiiviste

Kiinteyttävä seerumi, joka sisältää erityisesti glukonolaktonia: PHA- hedelmähappotiivistetty, joka tukee solujen uusiutumista! Geelimuotoinen seerumi tukee ihon kollageenin tuotantoa ja auttaa palauttaa ihon joustavuuden ja tasoittamaan ihon sävyä. Tiivistetty tehohoito sopii aikuisemmalle iholle.

4. Silmänympärysvoide

Tiesitkö, että iho silmien ympärillä on ohuempaa kuin muu kasvojen iho ja täten silmänympärysiholta näkyy ensimmäisenä myöhäiset, venyneet illat, huonosti nukuttu yö, stressi tai ensimmäiset ikääntymisen merkit? Silmänympärysiho kaipaa hellävaraista, mutta tehokasta hoitoa ja kosteutta. Käyttämällä silmänympärysvoidetta voit ehkäistä ryppyjä, tummia silmänalusia ja turvotusta.

Lepo silottava silmänympärysseerumi

Tehokkaasti ikääntymisen merkkejä estävä täsmätuote silmänympärystuote. Seerumi antaa välittömästi kiinteyttävän vaikutuksen. Nopeasti imeytyvä, tahmaamaton tuote kosteuttaa ohutta ja usein kosteysköyhää silmänympärysalueen ihoa ja suojaa sitä antioksidanttisten ainesosien avulla. Seerumi vähentää silmänympärysihon hienoja juonteita ja uusien ryppyjen syntymistä.

Lavera Re-Energizing Sleeping silmänympärysvoide

Hehkua ja kirkkautta tuova silmänympärysvoide on hellävarainen ja omaa miellyttävän pehmeän koostumuksen. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vähentää yökuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä silmänympärysiholla. Sisältää upeita tehoaineita, kuten E-vitamiinia ja luomu viinirypälesiemenöljyä. Luonnollinen E-vitamiini auttaa ihosoluja uudistumaan ja antioksidanttirikas viinirypälesiemenöljy uudistaa ja korjaa ihoa.

Loistava tuote aamu-unisille! Kevyt ja nopeasti imeytyvä seerumi herättelee väsyneen, samean ja kuivan silmänympärysihon uuteen päivään. Piristävässä seerumissa on tiivistettyä kofeiinia, joka saa väsyneet ja turvonneet silmänaluset jälleen loistamaan, vähentää tummia silmänalusia sekä juonteita ja ryppyjä ja ehkäisee niiden syntymistä.
Luonnon oma supervoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Sisältää mm. hoitavaa sheavoita ja ikääntymistä hidastavaa mustikansiemenöljyä. Kosteuttava ja ihoa rauhoittava voide sisältää myös antioksidantteja, Omega-3 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Arganöljy pitää ihon kimmoisana, lievittää turvotusta sekä hoitaa myös ryppyjä ja juonteita. Hajusteeton.

Jokaiselle ihotyypille sopiva tehokosteuttava silmänympärysvoide. Aprikoosinsiemenöljy ja ruusuvesi kosteuttaa, vähentää turvonnutta ihoa. Sheavoi ja arganiaöljy tuovat voiteeseen anti-ageing vaikutusta sekä pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Mieto tuoksu ja levittyy helposti.

5. Kosteusvoide

Kun ihosi on saanut annoksen kosteutta, on tarpeellista lukita se ihoon, jotta kallisarvoinen kosteus ei pääse haihtumaan pois! Kuten muiden "askeleiden" kohdalta, valitse myös kosteusvoide ihotyyppisi tai ihotarpeen mukaisesti. Haluatko vielä hieman lisäkosteutta, mattapintaa, kiinteytystä tai herkkälle iholle rauhoittavia ainesosia?

Kosteusvoiteet jaetaan usein päivä- & yövoiteisiin. Löytyy myös kosteusvoiteita (ns. 2in1-voiteita), jotka sopivat sekä päivä- että yövoiteeksi.

Yövoide on usein täyteläisempi & kermaisempi koostumukseltaan. Yövoiteen tarjouksena on, että se imeytyy ns. yön aikana ihoon ja iho saa rauhassa "nautiskella" kosteutuksesta.

Päivävoide on usein kevyempi & juoksevampi. Päivävoide tuo pikaista kosteutta iholle ja rauhoittaa ihon antaen suojaa iholle koko päivän ajaksi.

Nourish London Relax Calming Moisturiser

Rauhoittava ja ravitseva 2in1-kosteusvoide sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Ihana laventelin tuoksu ja kosteuttava koostumus on suunniteltu erityisesti herkälle, ärtyneelle ja kuivalle iholle. Tuotteen salaisuus ovat ihon elinvoimaisuutta palauttavat kasviuutteet, jotka tekevät hyvää ärtyneelle, kutiavalle ja atooppiselle iholle. Luomu laventeliöljy yhdistettynä purasruohoöljyyn sekä sheavoihin tarjoaa iholle hellävaraista hoitoa.
Herkälle, ärtyvälle ja atooppiselle iholle. Sisältää erilaisia, erittäin tehokkaita kasviainesosia, jotka rauhoittavat, kosteuttavat ja pehmentävät herkkää ihoa. Kermainen ja nopeasti imeytyvä kasvovoide suojaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Tuote on rikastettu mustaherukan uutteella, sheavoilla, erilaisilla öljyillä (mm. jojoba- ja manteliöljy), tokoferolilla ja hyaluronihapolla.
Aikuiselle, +40-vuotiaalle iholle tarkoitettu päivävoide, joka sisältää runsaasti granaattiomenauutetta. Antaa iholle elinvoimaa ja uudistaa ihoa tehden siitä kimmoisan. Rypyt ja juonteet silottuvat ja ihosta tulee pehmeä. Granaattiomena sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoasi ympäristön haittavaikutuksilta ja taistelevat vapaita radikaaleja vastaan. Tuotteen sisältämät hirssi-, argan- ja macadamiaöljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoasi pitkäkestoisesti.
Luomulaatuista hibiskusta ja kasviperäisiä keramideja sisältäva ihoa uudistava yövoide. Stimuloi ihon uudistumista yön aikana tehden siitä kiinteämmän. Hibiskusuute tasoittaa ihon pigmentaatiota ja hidastaa ihon kollageenin hajoamista, mikä auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kimmoisuuden. Keramidit auttavat ihoa säilyttämään kosteuden sekä suojaavat ja vahvistavat ihon rakenteita, mikä estää ryppyjen muodostumista.
Unelmatuote tasapainotusta kaipaavan helposti rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Tämän koostumukseltaan kevyen kasvovoiteen pääraaka-aineena on kosteuttava murumuruvoi. Murumuruvoi on ravitseva ja hoitava raaka-aine, jolla on antimikrobisia omimaisuuksia. Auttaa ihoa ylläpitämään ja palauttamaan sen luontaista kosteustasapainoa ja elastisuutta. Sisältää ihoa virkistävää appelsiinivettä, rauhoittavaa sinkkiä sekä ihohuokosia supistavaa suomalaista puna-apilauutetta.
Rauhoittaa & estää ihon kiiltelyä koko päivän ajan. Kevyt fluidi ehkäisee ihon rasvoittumista ja kiiltelyä, ja häivyttää ihohuokosia jättäen ihon mattapintaiseksi ja pehmeäksi. Sisältää luomulaatuista aloe vera-mehua, joka kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Macadamiaöljy ravitsee, hoitaa ja suojaa ihoa ilman öljyiseltä tuntuvaa tai näyttävää lopputulosta.

6. Kasvoöljy

Kasvoöljyt auttavat ihon ongelmiin luonnollisesti auttaen ihoa uudistamaan itseään, tukemalla sen immuunipuolustusta, elvyttämällä ja hoitamalla kuivaa ihoa. Ihonhoitoöljyt hidastavat ihon vanhenemista ja häivyttävät jo olemassa olevia juonteita ja ryppyjä. Öljyt ovat myös erinomaisia esimerkiksi arpien, akneihon sekä palaneen ihon hoidossa. Ihonhoitoöljyt ovat luonnonkosmetiikassa puhtaita ja luomulaatuisia kasviöljyjä tai niiden sekoituksia.

Öljy sopii myös koko kehon ihonhoitoon. Ihotyypit ovat erilaisia, joten valitse juuri omalle ihotyypillesi suositeltu öljy. Luonnolliset kasviöljyt sopivat myös lasten ihonhoitoon, sillä ne eivät sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia.

VINKKI! Lisää öljy aina viimeisenä iholle. Kun öljy on lisätty, ei päälle lisätyt muut tuotteet välttämättä imeydy enää ihoon, koska öljy muodostaa iholle suojaavan pinnan.

Nourish London Radiance Firming Facial Oil

Luksusta ja hemmottelua kasvoillesi! Tämä täyteläinen ja hoitava premiumöljyseos on täyttä kultaa. Tarkoin valittu sekoitus luomulaatuisia öljyjä: macadamiaöljyä, kurpitsansiemenöljyä, ruusunmarjaöljyä sekä purasruohoöljyä. Öljyseos tekee ihmeitä pintakuivalle iholle ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Tuote sopii rauhoittamaan myös ärtynyttä tai stressaantunutta ihoa.
Hehkua kasvoille! Kasvoöljy lisää ihon elastisuutta, tasoittaa ihon sävyä, silottaa juonteita sekä suojaa ihoa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. Kasvoöljy tekee ihosta hehkuvan ja hyvinvoivan. Sisältää paljon ihoa kirkastavaa ja heleyttävää C-vitamiinia, ihoa tehokkaasti uudistavaa A-vitamiinia ja antioksidanttirikasta E-vitamiinia sekä iholle tärkeitä omegarasvahappoja, jotka auttavat ihoa pysymään kimmoisana.
Ylellinen, ihoa ravitseva öljy, joka sisältää mehukkaan yhdistelmän marjojen voimaa. Tämä kasvoöljy on täydellinen sinulle, joka kaipaat lisätehoa ja rauhoitusta stressaantuneelle iholle. Sisältää hemmottelevaa ja kirkastavaa ruusunmarjaöljyä, antioksidanttista vadelmansiemenöljyä sekä ihoa pehmentäväa viinirypälesiemenöljyä. Sisältää myös jojobaöljyä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa, sekä E-vitamiinia, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle, joka kaipaa hehkua ja suojaa.
Tiivistetty tehoöljy! Korjaa ja ehkäisee ihon ikääntymistä ja jo syntyneitä juonteita. Öljy lukitsee kosteuden ihoon ja iho näyttää heti kimmoisammalta, kirkkaalta ja heleältä. Tehoöljy saa ihon näyttämään kauniilta ja tasaisesta - öljy rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa ja vähentää rasvoittumista sekaiholla.
Unelmaöljy rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle! Kevyt, mutta tehokas öljy rauhoittaa ihosi taistelemalla epäpuhtauksia, laajentuneita ihohuokosia, rasvoittumista, ärsytystä ja ryppyjä vastaan. Rauhoittava öljy vähentää ihon öljyntuontantoa ja yliaktiivisia talirauhasia - iho ei tukkiudu ja epäpuhtaudet vähenevät. Rauhoittaa punoittavaa, ärtynyttä, kuivunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ympäristön rasituksilta (mm. sään vaihtelut kuivuus/kylmyys). Öljy tukee ihon normaalia kosteustasapainoa.

PS!

Tässä vielä kaksi tehotuotetta, joita ei kannata unohtaa - kuorinta & kasvonaamiot!

Kuorinta

Kuorinta poistaa iholta ylimääräistä, kuollutta ihosolukkoja ja auttaa siten muita ihonhoitotuotteita imeytymään paremmin. Kuorinta elvyttää pintaverenkiertoa ja auttaa ihoa uudistumaan. Suosittelemme kuorintaa n. 1 krt viikkoon, mutta voit tehdä kuorintaa useammin tai harvemmin - miten itse tykkäät.

Kuorintatuotteita löytyy perinteisessä muodossa kuorintavoiteina kuin myös kuorintakasvovesinä. Kuorintavoide toimii joko mekaanisesti eli voide pyöritellään käsillä ihoon tai entsymaattisesti eli kuorintaa ei tarvitse hangata, vaan sen annetaan vaikuttaa.

Nourish London Kale Enzymatic Exfoliator kuorinta

Entsymaattisesti toimiva (ei vaadi siis pyörittelyä ihossa), kuoriva puhdistustuote on saanut osakseen huikeasti hehkutusta eikä suotta: se on todella monikäyttöinen puhdistustuote, joka yhdistyy perinteinen puhdistusmaito, puhdistava kasvonaamio sekä kuorinta. Yhtenä harvoista tuotteista se sisältää paitsi arvokkaita kasviuutteita, myös ihoa tasapainottavia hyviä probiootteja. Huomaat ihon kunnon parantuneen jo parin viikon käytön jälkeen.

Lavera Pure Beauty 3in1 kasvojen puhdistustuote

Yhdistää jokapäiväisen kasvojen puhdistajan, kuorinnan ja naamion yhdeksi tehokkaaksi tuotteeksi. Tuote sisältää luomulaatuista minttua, joka kirkastaa ihoa ja torjuu bakteereja, sekä luonnollista salisyylihappoa, joka auttaa finnejä parantumaan nopeammin. Tämä puhdistustuote syväpuhdistaa ihon tehokkaasti ja taistelee epäpuhtauksia vastaan samalla, kun sen rakeinen koostumus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta tasaisemman. Sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Skin & Tonic kuoriva kasvovesi

Kuorintavesi sisältää PHA-happoa sekä kirkastavaa hibiscusta. Ihoa tasoittava ja kirkastava kasvovesi kuorii ihon pintaa hellävaraisesti paljastaen upean, hehkuvan ihon. Sisältää lisäksi kosteuttavaa appelsiininkukka-vettä, joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Iho tuntuu ja näyttää kosteuteulta, tasaisemmalta ja kirkkaammalta - auttaa soluja uudistumaan sekä tasoittaa ihon sävyä. Täydellinen Anti-age-tuote - vähentää juonteiden syntyä ja kuorii kuollutta ihosolukkoa pois; iho näyttää kiinteältä ja nuorekkaammalta.

Kasvonaamiot

Kuten aikaisemmin kerroimme, kosteutta on hankala lisätä iholle jälkikäteen, vaan se pitää tehdä aikaisessa vaiheessa heti puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi on päivittäinen hyvä tapa lisätä kosteutta iholla, mutta ihana hemmotteleva tapa löytyy kasvonaamioista.

Kasvonaamio tuo extrakosteutta ihollesi hetkessä. Kasvonaamiot elvyttävät kuivan ihon ja tuovat välitöntä hehkua kasvoille. Kasvonaamioita löydät niin kertakäyttöisinä tai isommissa pakkauksissa.

Suosittelemme kasvonaamion käyttöä kerran viikossa. Tarvittaessa voit käyttää useammin, jos iho tuntuu erityisen väsyneeltä tai kuivalta.

VINKKI! Pidätkö saunomisesta? Levitä kasvonaamio kasvoillesi saunomisen ajaksi n. 10min ja huuhtele ylimääräinen kasvonaamio pois. Saunan löylyt ja kuumuus voi kuivattaa entisestään kuivaa ihoasi, joten kasvonaamion laitto kasvoille saunan ajaksi on kokeilemisen arvoista.

Luvos Hydro-Booster 2-vaiheinen tehohoito

2-vaiheinen tehohoito pitää sisällään syväpuhdistavan kasvonaamion ja tehokosteuttavan hoitoseerumin. Pitkäkestoinen vaikutus tasoittaa ihon epätasaisuuksia, punaisuutta ja vähentää ihoärsytyksiä. Naamio sisältää myös bambujauhetta, valkoisen liljan uutetta sekä aprikoosinsiemenöljyä, jotka yhdessä saven kanssa syväpuhdistavat ihon hellävaraisen tehokkaasti. Ihosta tulee mattapintainen ja sileä. Tehoseerumi sisältää kaksivaiheista hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäaikaisesti. Yhdessä merilevän, viikunauutteen sekä virkistävän kofeiniin kanssa seerumi tekee ihostasi välittömästi kosteutetun, sileämmän ja virkistyneen.

Nourish London Probiotic Multi-Mineral Repair Mask, 5 ml

Sisältää arvokkaita mineraaleja, jotka ovat peräisin probioottisesta fermentaatiosta - kasviperäisten ainesosien käymisprosessista. Naamio sopii jokaiselle ihotyypille. Sisältää mm. magnesiumia, kuparia, sinkkiä, rautaa sekä damaskuksenruusu-uutetta. Kasvonaamio kosteuttaa, ravitsee ja herättelee samean ihosi.

GGs Jelly Fill-Up hyaluronihapponaamio
Elvyttävä ja erittäin kosteuttava hyaluronihapponaamio seljanmarja- ja kvitteniuutteella. Hyaluronihappo tekee ihosta joustavan ja kimmoisan, kvitteniuute ja seljanmarjauute virkistävät ja elvyttävät ihoa. Kosteuttettu iho hehkuu ja säteilee - pienet ihon virheet sekä juonteet häivyttyvät sekä iho tuntuu ja näyttää tasaiselta. Naamio sopii kaikille ihotyypeille eikä ärsytä herkkääkään ihoa - täydellinen myös pintakuivalle iholle.
Kaikille ihotyypeille sopiva ihoa tehokkaasti ja pitkäaikaisesti kosteuttava kasvonaamio. Kasvonaamio sisältää antioksidanttirikasta punaleväuutetta, joka ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasvonaamio sisältää myös luomu aloe veraa, joka kosteuttaa ja auttaa ihoa ylläpitämään kosteustasapainoaan. Tuote tehokosteuttaa kasvojen ihon ylimpiä kerroksia ja tekee ihosta miellyttävän pehmeän ja kosteutetun tuntuisen sekä terveen näköisen.

Kehitetty intensiivisesti kosteuttamaan kasvojen ihoa. Laveran tutkimusryhmä on kehittänyt kosteuttavan kaavan, joka täydentää ihon kosteusvarastoja yksinoikeudella vaikuttavien aineiden koostumuksella, joka perustuu hyaluronihappoihin. Kasvonaamio sisältää mm. tehokosteuttavaa Aloe veraa, avokadouutetta sekä kurkku-uutetta. Kosteuttava kasvonaamio sopii kaikille ihotyypeille ja niihin tilanteisiin, kun iho tuntuu erityisen kuivalta tai stressaantuneelta. Kosteutettu iho hehkuu kauniisti ja iho näyttää kasvonaamion jälkeen virkeältä.

Kiitos, että jaksoit lukea loppuun! Toivottavasti sait uusia ideoita ihonhoitoosi tai löysit valikoimastamme uusia mielenkiintoisia luonnonkosmetiikkatuotteita.
Tiesitkö? Kaikille valikoimamme tuotteilla on EKOTAKUU! Ekotakuu tarkoittaa, että jokainen tuote on tarkkaan valikoitu ja sen ainesosalista tarkistettu. Otamme valikoimaan vain aitoja luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka sisältävät vain aitoja ja sertfitiointikelpoisia raaka-aineita. Osa tuotteista myös täysin vegaanisia.