Kaikkialla muistutetaan nyt käsienpesun tarpeellisuudesta – ja samalla se on rasitus käsien iholle

Kaikkialla muistutetaan nyt käsienpesun tarpeellisuudesta – ja samalla se on rasitus käsien iholle

EKOTAKUU™ -MISTÄ SIINÄ ON KYSYMYS? Luet nyt Kaikkialla muistutetaan nyt käsienpesun tarpeellisuudesta – ja samalla se on rasitus käsien iholle 1 minuutti Seuraava Tässä vinkkimme kodin puhtaana pitoon – huomioiden virukset ja muut mikrobit

Huomio kannattaa kiinnittää käytettyyn pesuaineeseen ja pesuveden lämpötilaan. Esimerkiksi sulfaatit voivat kuivattaa käsiä hyvin voimakkaasti ja samalla iho saattaa jopa haavautua. Alentamalla pesulämpötilaa pesuteho ei kärsi mutta iho kuivuu selvästi vähemmän.

Millainen on sitten hyvä nestesaippua?

Tuote, johon koko tiimimme on lämpimästi ihastunut on Douce Naturen erittäin öljypitoinen marseillesaippua nestemäisessä muodossa. Sen koostumus on tehokosteuttava, tuote on erittäin riittoista ja saatavilla myös litran täyttöpakkauksessa. Tuntuma käsillä on "liukas", joten saippua ei pese ihon omaa suojaavaa kerrosta pois. Kädet tuntuvat ja tuoksuvat raikkailta ja puhtailta.

Jos taas etsit täysin hajusteetonta vaihtoehtoa, on Eubionan erittäin paksu, kauraa sisältävä nestesaippua mitä mainioin vaihtoehto. Kaura rauhoittaa ihoa ja nestesaippuan paksu koostumus varmistaa, että annosteluksi riittää vain puolikas pumppaus.

Tutustu näihin ja moniin muihin luonnollisiin vaihtoehtoihin:

https://greendeal.fi/collections/saippuat-nestesaippuat-ja-kasidesit?_pos=1&_psq=nestesaippuat&_ss=e&_v=1.0