Grillikausi alkaa ja grillin puhdistaminen on yksi työläin ja inhottavin vaihe - meillä on ratkaisu!

Grillikausi alkaa ja grillin puhdistaminen on yksi työläin ja inhottavin vaihe - meillä on ratkaisu!

Pian on kesä ja monen perheen katseet suuntaavat mökille - mitäs sinne mökille piti viedäkään? Luet nyt Grillikausi alkaa ja grillin puhdistaminen on yksi työläin ja inhottavin vaihe - meillä on ratkaisu! 2 minuuttia Seuraava Kemiallinen aurinkovoide vs. fysikaalinen aurinkovoide
Oletko jo kuullut Ecodoon rasvanpoistosuihkeesta?

Tämä ihmeellinen, rasvaa poistava ekopesuaine sopii rasvaisten & rasvoittuvien kodinkoneiden ja -välineiden pesuun niin kotikäyttöön kuin mökille - miksei vaikka veneelle mukaan tai camping-alueelle? Rasvanpoistosuihke sopii mm. uunien, pannujen, grillien, ritilöiden ja grillausvälineiden pesuun - suihkauta ja odota; hankalimmatkin rasvatahrat poistuvat ja tiskaaminen sekä grillin puhdistus on liiankin helppoa!

Ecodoo rasvanpoistosuihke, 500ml sopii kaikille vettäkestäville pinnoille. Tuotteen teho perustuu emäksiseen vesi/kaliumhydroksidi-seokseen, joka erityisesti poistaa rasvaa ja palanutta likaa. Tuote sopii kaikkien grilli- ja liesityyppien pesuun. Suihke sopii myös uunin, uunipeltien sekä pohjaanpalaneiden astioiden ja grillausvälineiden pesuun. Suihkeella peset myös grillin, grilliritilät, parilat ja vastukset kiiltävän puhtaiksi.

"Tuote irrottaa ja poistaa myös muita vaikeita tahratyyppejä, kuten palanutta ruokajämiä, nokea, tervaa sekä muita pinttyneitä tahroja. Sillä puhdistat helposti takan tai uunin luukut ja lasit."

Näin käytät rasvanpoistosuihketta:

1. Suihkauta rasvanpoistosuihketta haluamallesi alueelle/kohteelle.
2. Anna vaikuttaa lian määrästä riippuen 1-5min tai pidempään.
3. Aloita pestävän kohteen peseminen esim. tiskiharjalla tai muulla puhdistusvälineellä.
4. Käytä lopuksi hieman vettä (ja esim. tiskiharjaa, tiskirättiä) saadaksesi hankalimmatkin liat pois.
5. Lopuksi huutele pesty kohde (pannu, ritilä, astia) tai pyyhi pinnat kostealla rätillä (uunin tai grillin pinnat). Jätä ilmavasti kuivumaan.

Tilaa itsellesi tai mökille - Ecodoo rasvanpoistosuihke on erinomainen idea myös mökkituliaiseksi!