Pian on kesä ja monen perheen katseet suuntaavat mökille - mitäs sinne mökille piti viedäkään?

Pian on kesä ja monen perheen katseet suuntaavat mökille - mitäs sinne mökille piti viedäkään?

Liity ihaniin ekoyhteisöihimme! Luet nyt Pian on kesä ja monen perheen katseet suuntaavat mökille - mitäs sinne mökille piti viedäkään? 2 minuuttia Seuraava Grillikausi alkaa ja grillin puhdistaminen on yksi työläin ja inhottavin vaihe - meillä on ratkaisu!

Oletko jo kuullut Ecodoon, Sodasanin ja Greenscentsin ekologisista ja biohajoavista ekopesuaineista? Tiesitkö, että näitä kodin ekopesuaineita voi käyttää huoletta myös veneellä, mökillä tai kakkoskodissasi? Biohajoavat ekopesuaineet sopivat erinomaisesti lomakäyttöön, koska ne sisältävät kasvipohjaisia raaka-aineita eivätkä kuormita luontoa.

PS: Saitko kutsun mökille tai veneretkelle? Nämä tuotteet ovat ihana idea tuliaisiksi - vie välillä jotain muutakin kuin mölkky-peli!

Greenscentsin, Sodasanin & Ecodoon tuotteeet ovat oiva valinta kesämökille, veneille tai alueille, joilla ei ole kunnallista jäteveden käsittelyä. Tuotteet sopii myös sakokaivoille ja septitankeille!

Valitsimme sinulle valmiiksi 5 tuotetta, jotka sopivat mökin tai veneilijän lomapäiviin:

- Käytettävissä ei välttämättä ole juoksevaa vettä tai astianpesukonetta, joten astiat tulee tiskattua käsin. Valitse sellainen käsitiskiaine, joka pesee tehokkaasti rasvaiset & sotkuiset astiat, mutta ei kuivata käsiäsi!
Ecodoo rasvaa poistava astianpesuaine raikkaassa Lime-tuoksussa, 500 ml.

- Kaikille vesikestäville pinnoille sopii mieto yleispuhdistussuihke. Tuote sopii niin sisä- kuin ulkopintojen puhdistukseen (mm. parraspuun, huussin tai verannan pinnoille). Ihanat tuoksut!
Greenscents yleispuhdistussuihkeet eri tuoksuissa, 500 ml.

- Jäikö puukalusteet ja muut ulkokalusteet (myös muovikalusteet!) syksyllä tai alkukeväästä pesemättä? Saunakin olisi mukava olla putipuhdas. Ecodoon mustasaippua toimii yleispesuaineena kaikille ulko- ja puupinnoille (sisätiloissa myös lankkulattian pesuun). Saatavana myös käyttövalmiina suihkeena!

- Talven jäljiltä ikkunat voivat olla likaiset, ja takanlasikin voi kaivata pesua. Sodasanin ikkunapesuaine toimii niin ikkunoiden kuin lasipintojen pesuun. Ei tahmaa tai jätä rantuja, alkoholipohjainen tuote sopii myös keittiön pintojen pesuun!

+1

Käsiä on hyvä pestä usein: biohajoavat Sodasanin nestesaippuat löydät useassa ihanassa tuoksussa! Löytyy 300ml pumppupullossa tai 1L täyttöpakkauksessa.