Luonnonkosmetiikan kasvovedet tuovat tehokkaasti kosteutta iholle

Luonnonkosmetiikan kasvovedet tuovat tehokkaasti kosteutta iholle

He he hei hei musta tuntuu, että ..... DÖDÖ ON TAAS PETTÄNYT! Luet nyt Luonnonkosmetiikan kasvovedet tuovat tehokkaasti kosteutta iholle 3 minuuttia Seuraava Mikä Bioturmin deodorantti sopii sinulle?
Kesän jälkeen tulee syksy. Syksy on ihanaa aikaa, mutta tarkoittaa, että kesän kasvoille antama hehku häilyy pikkuhiljaa pois. Syksyä kohti mentäessä iho voi hiljalleen tuntua taas kuivalta - mitenkä tätä kesän ihanaa elinvoimaa voisi vielä ylläpitää?
Oletko muistanut kaivaa kaapistasi kasvoveden esille? Kasvoveden käyttö on erinomainen tapa lisätä iholle kosteutta. Kasvovesi tuo ihollesi kaivattua vesikosteutta ja kosteutettu iho näyttää elinvoimaiselta.

Kasvovettä käytetään puhdistuksen jälkeen - voimakas puhdistusaine tai hankaaminen voi rasittaa tai pestä ihoasi liikaa. Tällöin ihon PH-arvo muuttuu & iho voi tuntua "narskuvan" puhtaalta - ihosi voi olla kuivan, liian puhtaan tai kiristävän tuntuinen. Tälllöin ihon oma happovaippa on rasittunut eikä suojamuuri suojaa ihoasi riittävästi. Jotta iho palautuisi ihanteelliseen PH-arvoon, tarvitaan apuun kasvovettä! (muuten palautumisessa voi mennä useampi tunti).

Tässä omat suosikkimme!

Nourish London Antioxidant Peptide Mist


Hoitoa, kosteutusta ja suojaa iholle! Erittäin antioksidanttipitoinen ja ihon hyvinvointia tukeva kasvovesisuihke - iho altistuu monille ulkoisille haitoille, kuten tuulelle, lämpötilan vaihteluille, ilmansaasteille ja UV-säteilylle, jotka kaikki aiheuttavat oksidatiivista stressiä iholle. Erinomainen myös rauhoittamaan "masknea" eli kasvosuojainten aiheuttamaa ihon epäpuhtauksien lisääntymistä. Ihana laventelinen tuoksu! Löytyy myös 15ml kokeilukoko!

Avril ruusuvesi


Tuo iholle kosteutta ja tuotetta on erittäin helppo käyttää. Tätä suihketta voit käyttää myös meikin päälle. Vegaaninen tuote, jossa mieto ihana ruusuntuoksu. Reilu pakkauskoko ja ihana hinta, sopii kaikille ihotyypeille. Sopii myös luonnonkosmetiikkaan tutustuvalle tai nuorelle ensikokeiluun.

Nourish London Relax Soothing Toning Mist

Herkälle ja ärtyneelle iholle tehty superkosteuttava ja rauhoittava kasvovesi. Voidaan suihkuttaa puhtaalle iholle tai meikin päälle. Rauhoittaa punoittavaa, kiristävää & kuivaa ihoa - sopii erinomaisesti mm. couperosa-iholle! Kiva, mutta mieto tuoksu.


Pure=Beauty Birch Sap Mist - with Hyaluronic Acid

Kotimainen ihana suihkekasvovesi! Kasvovesi sisältää ihoa suojaavaa ja uudistavaa suomalaista luomukoivunmahlauutetta, antioksidanttista pakuriuutetta sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Sopii erityisesti pintakuivalle, kuivalle & ikääntyvälle iholle. Katso tuotteen ainesosalista - kasvovesi sisältää vain viittä eri ainesosaa!

Fiini Naturally tasapainottava rosmariinikasvovesiRasvoittuvan ihon paras kaveri! Tämäkin ihana kotimainen kasvovesi kevyt ja kosteuttava, ihon toimintaa tasapainottava kasvovesi. Sisältää mm. virkistävää rosmariinia, joka tasapainottaa ja puhdistaa ihoa sekä hillitsee ihotulehduksia. Antioksidantti- ja vitamiinirikas mustaherukkauute kosteuttaa, tasapainottaa ja tukee ihon omia suojamekanismeja ulkoisia haittoja vastaan. Sopii sekaiholle, rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Murumuru Moisture Boost Kasvovesi

Herätys iho & sameus pois! Upea, geelimäisen koostumuksen omaava kasvovesi sisältää Sodium PCA:ta, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti sitomalla vettä ihon pintaan ja prebiootteja, jotka tukevat ihon suojakerroksen toimintaa! Sisältää myös kosteuttavaa vadelmavettä ja suomalaista, antioksidanttisuojaa antavaa ruusunmarjauutetta. Tuote sopii erityisesti elottomalle, kuivalle, pintakuivalle & samealle iholle.