He he hei hei musta tuntuu, että ..... DÖDÖ ON TAAS PETTÄNYT!

He he hei hei musta tuntuu, että ..... DÖDÖ ON TAAS PETTÄNYT!

Sano HEIHEI kuiville käsille! Luet nyt He he hei hei musta tuntuu, että ..... DÖDÖ ON TAAS PETTÄNYT! 2 minuuttia Seuraava Luonnonkosmetiikan kasvovedet tuovat tehokkaasti kosteutta iholle
Voi hitsi mikä tunne. Varmaan käynyt sinullekin? Olet ostanut uuden deodorantin tai kenties löytänyt sopivan pitkän etsinnän jälkeen - mutta mitä ihmettä: kainalo tuntuu taas märältä eli dödö on pettänyt.
Mikä mieletön ärtymys!
Hiki on elimistön normaali reaktio säädellä kehon lämpöä. Eikä siinä mitään, eniten ärsyttävää, että dödön ei juuri sillä tärkeällä hetkellä pitäisi pettää (esim. joku jännittävä tilanne) ja paniikki iskee. Kainalo tuntuu inhottavan kostealta tai mieto hien haju leijailee nenään, vaikka juuri kävit suihkussa?

Ei huolta - et ole ainoa! Kesän korvilla deodorantin toimivuus laitetaan koville.
Katso tässä suosikkimme toimiviksi dödöiksi

Rimita Green alumiiniton deodorantti

Olet varmasti kuullut Rimitasta? Huippusuosion saanut deodorantti on jo usean henkilön luottotuote. Mieto tuoksu ja perinteinen roll-on malli on toimiva kombo. Teho perustuu luomuviljeltyihin kasveihin - ei sisällä alkoholia tai ruokasoodaa. Sopii myös herkkäihoisille.

Tämän tehokkaampaa et löydä! Mikrohopeaa sisältävä Bioturm suihke sopii miehille & naisille, myös voimakkaaseen hikoiluun. Mieto tuoksu ja erittäin tehokas pito. Suihkauta puhtaaseen kainaloon ja anna hetki kuivua. Entäs se hopea, onko se turvallista?
KYLLÄ: tuotteessa käytetään mikrohopeaa, joka on käsiteltyä puhdasta hopeaa. Mikrohopealla on useita eri antibakteerisia ominaisuuksia, jotka vähentävät voimakkaasti hien muodostumista kainaloon.
Mikrohopea jää ihon pintaan eikä imeydy ihon syviin ihokerroksiin.

+1

Entäs, jos olet löytänyt jo sen THE ONE-dödön, mutta vielä epäilet sen varmuutta.
Pese kainalosi OIMOI-suolasaippualla!
Kinos-suolasaippua on merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä saippua, joka rauhoittaa bakteerikantaa kainalossa ja ehkäisee hajujen syntyä. Suolasaippuaa voit käyttää minkä tahansa deodorantin kanssa.
Pese kainalot suolasaippualla, anna kuivua & lisää dödö - huomattavasti parempi pitävyys!