Tunnetko jo enkkumerkkimme Greenscentsin?

Tunnetko jo enkkumerkkimme Greenscentsin?

Greenscents - aitoja ekopesuaineita & luonnollista tuoksua! Greenscents on englantilainen perheyritys, jonka sydämenasia on ympäristöystävälliset pesuaineet. Kaikki tuotteiden ainesosat ovat yli 70 % luomusertifioituja ja kaikki ainesosat täyttävät The Soil Associationin -sertifikaatin asettamat korkeat vaatimukset. Kaikilla tuotteilla on Allergy UK:n Allergy Friendly -sertifikaatti, ja niillä on myös The Vegan Societyn ja Cruelty Free -sertifikaatit.

Tiesitkö? Soil Association -sertifiointielin tarkistaa, että kaikki ainesosat ovat luomuviljeltyjä sertifioitujen viljelijöiden toimesta, eikä viljelyssä käytetä haitallisia torjunta-aineita tai hyönteismyrkkyjä. GM-ainesosat eivät ole sallittuja luomutuotteissa. Kestäviä viljelymenetelmiä on noudatettava, ja myös tehdastyöpajoja tarkistetaan säännölisesti.

"No nasties" -takuu tarkoittaa, että monet mahdolliset terveysriskit on eliminoitu Greenscents-tuotteista. Ihmiset, joilla on herkkä, atooppinen, erittäin herkkä ja/tai kuiva iho, voivat käyttää tuotteitamme luottavaisin mielin. Greenscents-tuotteet ja erityisesti Nonscents-sarjamme sopivat täydellisesti vauvoille ja pienille lapsille - koko perheelle.

100% vegaaninen tuotesarja

Greenscents vastustaa kaikenlaisia eläinkokeita ja eläinten hyväksikäyttöä. Greenscents tukee järjestöjä kuten Cruelty Free International ja Naturewatch Foundation, jotka kampanjoivat eläinten hyvinvoinnin ja oikeuksien puolesta. Koko Greenscents-sarja on The Vegan Societyn sertifioima ja tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Prosessoinnissa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia, eikä ainesosia tai tuotteita ole testattu eläimillä.

Greenscents on myös Leaping Bunny -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuotteet ovat Cruelty Free Internationalin sertifioimia. Tämä antaa sinulle varmuuden siitä, että tuotteet ovat läpikäyneet laajan auditoinnin, joka osoittaa, ettei eläinkokeita käytetä testattaessamme ainesosia tai tuotteita Tarkastus toistetaan joka vuosi.

Pakkaukset

Hiilijalanjälken pienentäminen ja muovin käytön minimoiminen on Greenscentsille tärkeää. Vakiokokoiset 500ml pakkaukset ovat valmistettu sokeriruo'on jätteestä ja ne voidaan kierrättää muovinkierrätyksessä. Kaikki pakkaukset ovat myös uudelleen käytettäviä ja ne voidaan täyttää esim. 5L tai 20L täyttöpakkauksilla (erityten pyykinpesuaineet).

Allergiaa - ei ongelmaa!

Nonscents-sarja on suunniteltu allergikoille ja erittäin herkkäihoisille. Kysessä on täysin hajusteeton ekopesuainesarja, joihin on erityisesti valittu ainesosia tuoksuttumuuden perusteella. Mitkään Greenscentsin valmistamista tuotteista ei sisällä synteettisiä hajusteita, mutta Nonscents-sarja on ihanteellinen allergikoille tai niille, jotka haluavat välttää tuoksuja.

Jos sinulla on kemikaaliherkkyyttä tai ihoallergioita, kuten kosketusihottumaa, pitkäaikaisia terveysongelmia tai atooppisia allergioita, mukaan lukien heinänuha, astma ja ekseema, sarja sopii sinulle. Nonscents-sarjan tuotteet ovat tuoksuttomuudesta huolimatta erittäin tehokkaita ja ovat täynnä vähäallergeenisia luomuainesosia, jotka eivät pahenna allergiaoireita. Hajusteettomat tuotteemme ovat ihanteellisia, jos sinulla on lemmikkejä – erityisesti pieniä eläimiä, pentuja ja kissanpentuja, joihin hajusteet ja useimpien tavanomaisten puhdistusaineiden kemikaalit voivat vaikuttaa.

Palmuöljytön - tietysti

Greenscents ei käytä tuotteissaan palmuöljyä ja yritys on saanut POFCAP-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki sarjan tuotteet eivät sisällä palmuöljyä tai palmuöljyjohdannaisia. Palmuöljy ei ole kestävää eikä ihmisille hyväksi. Palmuöljyviljelmät tuhoavat koskemattomia sademetsiä, kiihdyttävät trooppisten metsien taantumisen, hiilinielujen vähenemistä sekä tuhoavat biologista monimuotoisuutta ja johtavat monien ikonisimpien lajiemme kuolemaan tai siirtymiseen.

Näitä ainesosia et löydä Greenscentsin tuotteista

  • Ei natriumlauryylieetterisulfaattia (SLES), jonka Soil Association on kieltänyt tunnetun ihoärsytyksen ja mahdollisten karsinogeenisten yhteyksien vuoksi.
  • Ei minkäänlaisia alkyylisulfaatteja, kuten natriumoktyylisulfaattia tai natriumlauryylisulfaattia (SLS) tai ammoniumlauryylisulfaattia (ALS) tai ammoniumlauryylisulfaattia (ALES), jotka Soil Association on kieltänyt. SLS on tunnettu ihoa ärsyttävä aine ja mahdollisesti syöpää aiheuttava.
  • Ei synteettisiä tai keinotekoisia hajusteita, kuten 2 bromi 2 nitropropaani – 1,3, dioli, joka on kielletty EU:n kosmetiikassa ja jonka tiedetään aiheuttavan kontaktiallergioita, kuten ekseemaa ja ihotulehdusta. Nitrosamiinien katsotaan olevan ihmiselle syöpää aiheuttavia aineita.
  • Ei etoksylaatiota, sulfonointia tai propoksylaatiota valmistuksen aikana. Nämä prosessit ovat
  • Soil Associationin kieltämä. Greenscents-tuotteet valmistetaan pienissä erissä Somersetin työpajoissamme.
  • Ei alkoholia – etyylialkoholi on erittäin kuivaa ja ärsyttävää ihoa.
  • Ei gluteenia – tuotteemme eivät sisällä vehnäproteiineja, joten Greenscents sopii ihanteellisesti gluteeniherkille.
  • Ei eläintuotteita, kuten heraa, setyylialkoholia, gelatiinia, lanoliinia tai eläinmaitohappoa, joten Greenscents-tuotteet sopivat vegaaneille.
  • Ei GMO:ita (geneettisesti muunnettuja organismeja) tai SMO:ita (synteettisesti muunnettuja organismeja).
  • Ei fosfaatteja, ei optisia kirkasteita, ei öljyperäisiä lisäaineita, ei parabeeneja, ei entsyymejä, ei kloorivalkaisuaineita, ei ftalaatteja, ei formaldehydiä, ei synteettisiä väriaineita, ei MI:tä tai MCI:tä, ei triklosaania.

GreenDealin suosikit

Greenscents wc- ja kylpyhuonepuhdistusaine, Sitrus TÄSTÄ
Tuoksuva kylpyhuoneen ja wc-pöntön puhdistusaine. Löytyy myös mintun tuoksussa. Pesee hygienisesti ja huolellisesti koko kylpyhuoneen poistaen kalkkia ja likaa. Desinfioiva: tehon takaavat aidot Reilun Kaupan eteeriset öljyt, joiden tarkkaan valittu koostumus eliminoi 99,9% kaikista pöpöistä ja mikrobeista, joita kylpyhuoneen pinnoilta tyypillisesti löytyy.

Greenscents pyykinpesuaine hajusteeton, Nonscents TÄSTÄ
Kaiken ei aina tarvitse tuoksua. Hypoallerginen ja hajusteeton pyykinpesuaine sopii kaikille tekstiileille - niin valkoisille, värillisille kuin mustille. Myös herkille ja urheilutekstiileille. Löytyy myös muissa tuoksuissa.

Greenscents pyykinpesuaine Minttu, 5 l TÄSTÄ
Nyt riittää pesutonkalla kokoa. 5L pyykinpesuaine sopii vaikkapa pienyrityksen pyykinpesuun tai koko perheen pyykin pesuun. Sopii kaikille tekstiileille. Tästä pakkauksesta voit täyttää pienempään 500ml pakkaukseen tai kaataa suoraan esim. pesupalloon.

Greenscents yleispuhdistussuihke, Laventeli TÄSTÄ
Sopii kaikille kodin vesipesua kestäville pinnoille. Tuote on toimiva niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin lasi- ja peilipinnoillakin. Tuote sopii myös puupinnoille ja parketeille ja monille herkille materiaaleille, kuten auton sisäpesuun. Käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat. Tehokas, riittoisa ja ihanan tuoksuinen pesuaine omaa antibakteerisen koostumuksen, eikä sisällä mitään synteettisiä ainesosia.

Greenscents yleispuhdistustiiviste, Sitruunaruoho TÄSTÄ
Yksi pakkaus vastaa 2-3 tavallista yleispuhdistusainepakkausta. Yleispuhdistusaine on suunniteltu kaikkien pintojen puhdistukseen ja hoitoon, joten se sopii niin lattioille, kaakeleille kuin muillekin vesipesua kestäville materiaaleille. Tämä yleispesuaine sopii myös keittiönkaapeille, puu- ja laattalattioille, tasoille ja huonekaluille sekä altaille, suihkutilojen puhdistukseen ja saunan pesuun. Siis lähes kaikille vesipesua kestäville pinnoille. Sopii myös laminaattilattioiden pesuun!

Greenscents astianpesuaine sitrus TÄSTÄ
Riittoisa koostumus ei kuivata käsiä, on ympäristölle ja vesieliöstölle ystävällinen ja ainesosat ovat mahdollisimman ekologisia. Tuote ei sisällä lainkaan vettä vaan se on valmistettu aloe vera mehuun, jonka ansiosta astianpesuaine ei kuivata käsiä toistuvassakaan pesussa. Tuoksun taustalla ovat aidot luomulaatuiset Reilun Kaupan eteeriset öljyt. Tuoksussa yhdistyy makeaa appelsiinia sekä raikasta rosmariinia. Tämä tiskiaine on ankara tahroja ja rasvaa vastaan, mutta hellä käsille ja ympäristölle. Loistava valinta myös kesämökille.


TERVETULOA GREENSCENTSIN MAAILMAAN
näet kaikki tuotteet TÄSTÄ