Teemme yhteistyötä pienempien yritysten kanssa, sillä haluamme tukea oman kokoluokkamme yrityksiä. Siksi meiltä valikoimista ei löydy lainkaan ylikansallisten yritysten tuotteita. Uskomme vahvasti siihen, että kilpailun tulee olla reilua ja tuotemerkkien keskittyminen harvojen valmistajien haltuun on huonoa kehitystä. 

Olemme erittäin tarkkoja yhteiskumppaneidemme eettisyystä ja ekologisuudesta. Useat tuotesarjoistamme ovat Cruelty Free -sertifioituja ja muutkin sarjat noudattavat eläinkokeettomuusvaatimusta, joka kumpuaa jo luonnonkosmetiikkasertifikaateista. 

Teemme yhteistyötä Euroopan talousalueen valmistajien kanssa, jotta kuljetusmatkat ovat kohtuullisia. Tuotteemme tulevat pääasiassa Keski-Euroopasta Saksasta, Ranskasta ja Iso-Britanniasta. Vaikka suosimmekin sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita, hyväksymme valikoimiin myös pienempien valmistajien sertifioimattomat tuotteet, jos tällainen sarja on muutoin sertifikaatin kriteerit täyttävä esimerkiksi ainesosiensa puolesta. 

GreenBrands tarjoaa vain tuotteita, joiden ekologisuus on totta: emme myy viherpesua tai tuotteita, joiden ympäristöystävällisyyteen emme voi luottaa. Ainoa kompromissi ovat kynsilakat, joita ei tällä hetkellä ole laajasti saatavilla sertifioituina. Niissäkin valitsemme tuotteet, joiden luonnollisuusprosentti on niin suuri kuin mahdollista.