Aidot ekologiset pesuaineet Ecodoolta

Aidot ekologiset pesuaineet Ecodoolta

UUTUUS! Skin & Tonic Luet nyt Aidot ekologiset pesuaineet Ecodoolta 2 minuuttia Seuraava Kotimainen GreenBrands-ekotukku palvelee

Valitse yrityksellesi ekologiset pesuaineet käyttöön tai valikoimaan jo tänään

Ranskalaisen Ecodoon pesuaineissa on erinomainen hinta-laatu-teho-suhde. Tuotteet ovat Ecocert- sertifioituja ja nopeasti biohajoavia. Ecodoon bestsellereitä ovat astian- ja pyykinpesuaineet sekä yleispesuaineet, mutta valikoimasta löytyy monipuolisesti myös täsmä puhdistustuotteita kaikkeen siivoukseen. Ecodoo lahjoittaa tuotoistaan 1 % for the planet -järjestöön. Tuotteet ovat suosittuja ja toimivia myös ammattikäytössä.

Ecodoo aidosti ekologiset ekopesuaineet valmistetaan Ranskassa perheyrityksen toimesta. Ecodoo on harvoja pesuainebrändejä, jotka ovat saaneet tiukan Ecocert Greenlife -sertifikaatin osoituksena tuotteiden aidosta ekologisuudesta. Ecodoolta löydät niin pyykin- ja astianpesuaineet kuin yleispuhdistustuotteet ja siivoustarvikkeet. Sarja kattaa myös erikoispuhdistusaineita, kuten rasvan- ja kalkinpoistoaineet sekä Essential-linjaston, johon kuuluu perinteisiä, satoja vuosia siivouksessa käytettyjä raaka-aineita, kuten etikkaa, sitruunahappoa ja ruokasoodaa.

Ecodoo pesuaineiden valmistuksessa ei käytetä synteettisiä tensidejä, voimakkaita synteettisiä säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita. Tuotteista on saatavilla myös hajusteeton RESPECT-linja, joka on suunniteltu erityisesti allergikoille ja herkkäihoisille. Ecodoo kehittää tuotteet paitsi raaka-aineiltaan ekologisiksi, myös panostaa pakkausteknologiaan ja on keksinyt mm. pyykinpesuaineen nerokkaan hanapakkauksen, jonka ansiosta muovijätettä säästyy yli 90 % perinteisiin muovipakkauksiin verrattuna.

Ecodoo-tuotteet sopivat myyntiin ekokauppoihin mutta niitä voi yhtä lailla käyttää myös toimistojen, kahviloiden, palveluntuottajien kuin julkistenkin kiinteistöjen puhtaanapidossa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä iloiseen myyntitiimiimme, autamme mielellämme, jos kaipaat lisätietoa tuotteista tai sinulla herää kysymyksiä tilaamisesta.