Skin & Tonic on uudistunut

Skin & Tonic on uudistunut

Muistatko vanhan tutun? Skin & Tonic ilahdutti GreenDealin verkkokauppaa muutama vuosi sitten, mutta yhtäkkiä poistui kuitenkin markkinoilta. Syynä oli brändiuudistus & nyt tuotteet ovat tulleet takaisin.

Upea Skin & Tonic on täysin uudistunut - ihana, uusi lookki sekä uusia tuotteita! Valikoimasta löydät putsareita, kasvovesiä, seerumeita & kasvoöljyjä - aitoa luonnonkosmetiikkaa tietysti.

GreenDealin suosikkituotteiksi nousi heti:

Get Up & Glow Jelly Cleanser

Täysin uudistunut puhdistushyytelö on miellyttävä käyttää sekä omaa ihanan tuoksun! Puhdistushyytelö sisältää ihoa kirkastavia kurpitsan entsyymejä, tasapainottavia prebiootteja, tehokosteuttavaa aloeta ja rauhoittavaa appelsiininkukkaa, jotka jättävät ihosi puhdistetuksi, kosteutetuksi ja säteileväksi.

Rose Mist ruusuvesi

Tehokosteuttava suihkutettava kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille! Be Soothed-ruusuvesi on valmistettu orgaanisista ruusuista, jotka on kasvatettu raikkaassa ja puhtaassa Ranskan Alppien ilmassa. Kasvovesi on erittäin hienojakoinen, joten sitä voi suihkia kasvoille vaikka kesken päivän!

Inner Glow Face Oil

Kasvoöljy sitoo kosteuden tehokkaasti ihollesi. Tuo lämpöä kasvoillesi ja saa samean ja kuivan ihosi säteilemään - sisältää mm. C-vitamiinia. Kiinteyttää ja napakoittaa ihoa, tasoittaa ihon sävyeroja sekä stimuloi ihosolujen uusiutumista.

Plump Up Hydration Serum

Silkinpehmeä seerumi kiinteyttää ja suojaa ihoasi antaen iholle säteilevän hehkun. Sisältää mm. erittäin kosteutaavaa hyaluronihappoa, elvyttävää glykogeenia ja ravitsevia prebiootteja, jotka ovat pelastuslääke kuivalle, pintakuivlla ja väsyneelle iholle. Kiinteyttää ja silottaa ihoa häivyttäen ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

+1 ihanat huulivoiteet

Etsitkö yksinkertaista & toimivaa huulivoidetta? S&T huulivoiteet sisältävät vain neljää eri ainesosaa! (Tuoksuton sisältää kolmea eri ainesosaa). Hoitavat ja pitkäkestoiset huulivoiteet kosteuttavat ja suojaavat huuliasi tehokkaasti.