Ole Hyvä - uutuudet valikoimassamme!

Ole Hyvä - uutuudet valikoimassamme!

Tunnetko jo Ole hyvän? Vegaanisia, raaka-aineet Ecocert-sertifioituja & ekologisia ekopesuaineita valmistava Ole hyvä on kotimainen yritys Haminasta ja olemme saaneet heidän tuotteitaan vihdoin GreenDealin valikoimaan!

Ole Hyvä ekopesuaineiden ainesosat ovat täysin luonnollisia; 100 % kasviperäisiä, täysin biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. Pesuaineissa käytetään minimaalinen määrä yksinkertaisia ja puhtaita raaka-aineita. Ekopesuaineilla peset kotisi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti puhtaaksi ja tuotteet sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön (myös lapsiperheisiin & lemmikkitalouksiin). Tuotteissa käytetään tuoksuina mm. sitrusta, mäntymetsää tai villiruusua - tietysti aidoista eteerisistä öljyistä.

Ole hyvä:n tuotteet pyrkivät vähentämään maailman kemikaalikuormaa, kohtuullistamaan pesuaineiden & niiden raaka-aineiden määrää, vähentämään muoviroskan määrää sekä 100% kotimaisuuteen - mahtavaa!

Kaikki Ole Hyvä:n tuotteet on pakattu kierrätettävään muoviin. Valikoimasta löytyy myös täyttöpusseja, jotka säästävät muovia n. 80 % uuteen muovipakkaukseen verrattuna. Täyttöpussi on helppo valinta hänelle, jolla on kotona (tai veneellä, matkailuautossa tai vaikkapa mökillä) omat suihkepullot tai käsinestesaippuatäyttöasiat.

Tiesitkö? Ole Hyvä ekopesuaineet eivät sisällä mikromuovia, mineraaliöljypohjaisia tensidejä eivätkä muita petrokemianteollisuuden raaka-aineita. Raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä ja käytetty pesevä ainesosa (tensidi) perustuu saippuoituun kookosöljyyn.

"Olet osa luontoa, ja luonto on osa sinua. Puhdas ilma ja vesi sekä terve ekosysteemi ovat meidän kaikkien elinehtoja. Luonto on meille ihmisille arjen turvapaikka, joka rauhoittaa, elvyttää ja antaa meille uutta elämänvoimaa. Kun huolehdimme luonnosta, huolehdimme samalla itsestämme." - Ole Hyvä

GreenDealin suosikit valikoimasta:

Ole Hyvä saniteettisuihke greippi, 600 ml
&
Ole Hyvä saniteettisuihke greippi täyttöpussi, 1200 ml

Ihanan tuoksuinen Greippi-kylpyhuoneen puhdistusaine sopii jokaisen kylppäriin! Ekologinen ja biohajoava etikkapohjainen puhdistusaine sopii käsienpesualtaan, suihkun & suihkuseinien, hanojen & käsisuihkuen ja muiden pintojen pesuun. Suihke sopii myös metalli- ja muovipinnoille. Tuote sisältää etikkaa, joka poistaa nopeasti kylpyhuoneen kalkkitahrat. Saniteettisuihkeessa on tuoksua antamassa raikas greippi, joka tulee aidosta greipin eteerisestä öljystä.

Ole Hyvä astianpesuaine veriappelsiini, 600 ml
&
Ole Hyvä astianpesuaine veriappelsiini täyttöpussi, 1200 ml

Astianpesuaine pesee astiat puhtaiksi ja kirkkaiksi luonnollisten ainesosien ansiosta. Poistaa myös rasvaa! Raikas tuoksu tulee aidoista eteerisistä öljyistä.

Ole Hyvä ikkunasuihke eukalyptus, 600 ml

Pesee ikkunat ja lasipinnat helposti puhtaiksi ja kirkkaiksi. Ikkuna- ja lasisuihke sopii mainiosti sekä perusteelliseen ikkunanpesuun että yksittäisten likatahrojen poistamiseen. Etikkapohjainen ikkunasuihke sisältää ainoastaan kasvipohjaisia ja biohajoavia ainesosia eikä siksi jätä puhdistettavalle pinnalle muuta kuin raikkaan eukalyptyksen tuoksun. Sopii myös silmälasien puhdistukseen!

Ole Hyvä käsienpesuneste metsämansikka-kamomilla, 350 ml
&
Ole Hyvä käsienpesuneste metsämansikka-kamomilla täyttöpussi, 1000 ml

Ihana kesäniityn tuoksuinen nestesaippua, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. Käsienpesuneste pesee kädet tehokkaasti, mutta samalla se kosteuttaa kädet ja ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Hellävarainen nestesaippua soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun - ei kuivata! Raikas tuoksu tuo mieleen kesän ja mansikat.

Ole Hyvä pyykinpesuaine piparminttu, 600 ml
&
Ole Hyvä pyykinpesuaine piparminttu täyttöpussi, 1200 ml

Piparminttupyykinpesuaine soveltuu 30°C–90°C valko- & kirjopyynkin konepesuun ja käsipesuun. Raikkaan piparmintun tuoksuinen ja ekologinen pyykinpesuaine puhdistaa koko perheen vaatteet & muut tekstiilit. Ei sisällä valkaisuainetta, joten suosittelemme Ecodoon valkaisuaine & tahrasuolaa valkopyykin mukaan!

Toivotamme Ole Hyvä ekopesuaineet ilolla mukaan GreenDealin valikoimaan!