Tiedätkö mitä ihonhoitotuotteesi pitää sisällään?

Tiedätkö mitä ihonhoitotuotteesi pitää sisällään?

Luonnonkosmetiikasta tiivistetysti Luet nyt Tiedätkö mitä ihonhoitotuotteesi pitää sisällään? 4 minuuttia Seuraava HURRAA!

Miten etanolia (alkoholia) sisältävien ihonhoitotuotteiden käyttö voi vaikuttaa ihoon? Kampanjoimme marraskuussa alkoholittomien ihonhoitotuotteiden puolesta Nourish Londonin kanssa - tervetuloa mukaan!

Nourish Londonin perustaja Pauline Hili on tunnettu orgaanisen ihonhoidon puolesta puhuja & asiantuntija paljastaa 5 tapaa, joilla päivittäin käytetty ihonhoitotuotteiden alkoholi vahingoittaa ihoa.

Perustaja Pauline Hili kertoo: "Täällä Nourish Londonissa emme käytä tuotteissamme etanolia. Se oli yksi kultaisista säännöistämme valikoimaa kehitettäessä. Vaikka formulaattorina tunnustan, että tietyissä lääkkeellisissä antiseptisissä aineissa paikallisesti levitetylle etanolille on oma paikkansa, joka päiväisessä ihonhoidossa negatiiviset vaikutukset ovat suuremmat kuin kaikki positiiviset, ja siksi päätämme kehitellä Nourish Londonin ilman sitä. Välttämällä etanolin käyttöä tuotteissamme se tarkoittaa, että meillä on enemmän tilaa sisällyttää tuotteisiin vitamiineja ja kivennäisaineita, joilla on todellinen ravintoarvo iholle. ”

5 haitallista tapaa - ovatko nämä sinulle tuttuja?

1) Etanoli on vuorovaikutuksessa ihon luonnollisten lipidien kanssa ja voi vaurioittaa niiden rakennetta. Tämän lipidikerroksen vaurioituminen johtaa siihen, että iho ei pysty normaaliin tapaan suojautumaan ulkoiselta ympäristöltä (esim. voimakas tuuli, kylmyys, kuivuus tai ilmansaasteet), mikä voi johtaa ihon kuivumiseen, ärtymiseen tai punoitukseen.

2) Etanoli vaikuttaa negatiivisesti ihon luonnollisiin bakteereihin (mm. kuivattamalla ihoa liikaa), mitkä auttavat pitämään ihon terveenä.

3) Etanoli voi kuivattaa ihoa liikaa ja täten lisätä ärsytystä erityisesti herkällä, pintakuivalla, ärtyneellä tai atooppisella iholla. Ihon liika kuivuminen voi aiheuttaa myös ihoon epätasapainon, minkä vuoksi epäpuhtauksia, näppylöitä tai rasvoittumista esiintyy.

4) Saattaa aiheuttaa paikallista tulehdusta, mikä aiheuttaa punoitusta, sameutta tai ihohuokosten laajenemista.

5) Etanoli voi lisätä ihon herkkyyttä & vahingolliset sekä teolliset kemikaalit voivat päästä entistä paremmin ihosi suojakerroksesta läpi.

Tutki siis ihonhoitotuotteesi inci-listat nyt marraskuun aikana ja vaihda tuotteesi Nourish Londonin alkoholittomiin, 100% vegaanisiin, eettisesti hankittuihin ja eläinkokeettomiin sekä 100% aitoihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin!

GreenDealin suosikit Nourish Londonin valikoimasta:

KALE 3D puhdistusaine

Puhdista ihosi hellävaraisesti Nourish Londonin Kale 3D Cleanse -puhdistusaineella! Ainutlaatuinen väriä vaihtava kasvojen puhdistusaine poistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet suojaten ihoa ilmansaasteilta, kuivuudelta ja auttaa minimoimaan ikääntymisen merkkejä. Kasvosi tuntuvat pesun jälkeen puhtailta (ei kiristävää tunnetta) ja virkeiltä - iho tuntuu ja näyttää pehmeältä ja kuulaalta. Sopii kaikille ihotyypeille.

KALE Anti-Age silmänympärysvoide

Ravitse ja kosteuta herkkää silmänympärysihoa Nourish London KALE Anti-Age silmänympärysvoiteella. Vähentää näkyvästi juonteita ja tummia silmänalusia sekä tekee katseesta kirkkaan. Silmänympärysvoiteessa on peptidejä, aminohappoja, B-vitamiinia & antioksidantteja, jotka lisäävät ihon luonnollista vastustuskykyä ikääntymisen merkkejä vastaan. Peptidit stimuloivat ihoa kiinteyttääkseen & vähentääkseen juonteita ja ryppyjä. Vitamiinirikas lehtikaaliuute, Maqui Berry- ja granaattiomenaentsyymit vähentävät turvotusta ja tummia silmänalusia.

RADIANCE Firming Facial Oil-kasvoöljy

Hoida ihoasi ihanalla Nourish London kasvoöljyllä, joka sisältää ylellisen sekoituksen omega-rikkaita makadamia- ja kurpitsanöljyjä sekä ruusunmarja- ja purasruohoöljyä. Tämä ylellinen kasvoöljy parantaa välittömästi ihon joustavuutta antaen kiinteämmän ja nuorekkaamman ihon. Merileväuute suojaa ja parantaa ihon luontaista kollageenintuotantoa.

ANTIOKSIDANT Peptide kasvovesi

Lisää kosteutta ihollesi käyttämällä Nourish London Antioxidant Peptide Mist-suihkutettavaa kasvovettä. Tämä ylellinen kasvovesi on tehty kosteuttamaan, kirkastamaan, suojaamaan ja rauhoittamaan ihoa välittömästi. Tuotteen sisältämä kurkuma, probioottimineraalit ja ikääntymistä estävät peptidit suojaavat ihoa päivittäin ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä haitallisilta ympäristövaurioilta, kuten saastumiselta ja stressiltä. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja lakritsia, jotka kirkastavat ihoa ja lisäävät hehkua, kun taas rauhoittava sekoitus eteerisiä öljyjä (mm. laventeli!) rauhoittaa ihoa ja rentouttaa mieltä.

Antioxidant Multitasking SUPER BALM

Super Balm-monitoimituote on täydellinen tuote normaalille ja kuivalle iholle. Balmi on antioksidanttipitoinen vedetön balsami kasvoillesi - se puhdistaa, kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoasi. Sulautuu ihoon täydellisesti eikä jätä tahmaavaa tai kiristävää tunnetta ihollesi. Käytön jälkeen ihosi tuntuu pehmeältä, ravitulta ja kosteutetulta. Mikä parasta: yhdellä ja samalla tuotteella on useita käyttötarkoituksia! Voit käyttää balmia puhdistusaineena, kosteusvoiteena tai naamiona!

T.S.L Elixir-voide kaulalle ja dekolteelle

Varmista, että kiinnität erityistä huomiota myös kaulasi ja dekoltee-alueen ihoon! T.S.L. (tighten, sculpt and lift) ravitseva Elixir-kaulavoide on erityisesti suunniteltu kohottamaan, kiinteyttämään ja tasoittamaan kaulaa ja dekoltealuetta nuorekkaamman ilmeen saamiseksi. Antioksidanttipitoiset bioaktiiviset aineet ja peptidit stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa vähentäen ikääntymisen merkkejä. Vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävät lehtikaali- ja griffoniauutteet suojaavat ihoa.