Aurinko armas! Aurinkovoidetta kannattaa käyttää kasvoille joka päivä (myös pilvisellä säällä), mutta millä ihmeellä sen sitten poistaa?

Aurinko armas! Aurinkovoidetta kannattaa käyttää kasvoille joka päivä (myös pilvisellä säällä), mutta millä ihmeellä sen sitten poistaa?

Jollei ihminen pääse metsään, metsä tuodaan luoksesi - tutustu MOI FOREST & Luonkosin metsäihonhoitotuotteisiin! Luet nyt Aurinko armas! Aurinkovoidetta kannattaa käyttää kasvoille joka päivä (myös pilvisellä säällä), mutta millä ihmeellä sen sitten poistaa? 4 minuuttia Seuraava Luonnonkosmetiikasta tiivistetysti

Menikö sinulta ohi Facebookissa järjestämme AURINKOLIVE? Kyseessä oli suora lähetys, jossa keskustelimme aurinkovoiteista ja niiden poistosta iholta. Kuten tiedämme; fysikaalinen aurinkovoide lähtee vartalon iholta öljypohjaisella suihkugeelillä (mm. Douce Nature Karite-suihkuemulsio! Katso TÄSTÄ), mutta entäs ne kasvot? Välillä on kiva olla ilman meikkiä, välillä käyttää sävyttävää aurinkosuojaa & välillä meikin alle tarvitsee jonkin suojatuotteen - mutta mitenkä sitten sen aurinkovoide poistetaan kasvojen iholta?

Vastaus on hyvinkin yksinkertainen: öljypohjainen puhdistusaine!
Mieto, öljypohjainen puhdistusaine sopii myös kasvojen aurinkovoiteen poistoon. Tällöin tuote ei kuivata ihoa, mutta puhdistaa ihon täydellisesti. Tuote voi olla mm. puhdistusmaito tai puhdistusöljy - voit tehdä myös kaksoispuhdistuksen.

Tässä omat suosikkimme aurinkovoiteen poistoon kasvoilta:


Luxustuote! TAIGA puhdistusöljy aikuiselle iholle

Ihana kotimainen TAIGA puhdistusöljy on todellinen monitoimituote. Öljy puhdistaa niin meikin, aurinkovoiteen kuin epäpuhtaudet iholta. Kiva, mieto tuoksu eikä kuivata ihoa. Levitä öljyä käsien kautta kuiville kasvoille, hiero ja poista öljy esim. vanulapulla tai musliiniliinalla. Jos haluat tehdä kaksoispuhdistuksen, lopuksi levitä kosteiden käsien kautta esim. puhdistusmaitoa kasvoille ja hiero & huuhtele.

Katso tuote TÄSTÄ

Avril puhdistusöljy koko perheelle

Avril puhdistusöljy sopii koko perheelle! Mieto tuoksu ja helposti levittyvä koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Helppo levittää kuivien käsin tai vanulapun kautta iholle ja pyyhkiä - tällä tuotteella on helppo ottaa aurinkovoiteet pois myös perheen pienempien iholta. Sisältää manteliöjyä ja sopii myös herkälle iholle.

Katso tuote TÄSTÄ

Sekaiholle Fiini Naturally puhdistusbalmi

Ylellinen puhdistusbalmi on öljyn ja voiteen yhdistelmä. Koostumus ei ole niin juokseva kuin tavallisessa öljyssä, vaan balmia on helppo levittää käsin iholle. Pehmeä ja hoitava balmi puhdistaa kasvot helposti ja toimii myös vedenkestävään silmämeikkiin! Mustaherukka-puhdistusbalmi sopii sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle.

Katso tuote TÄSTÄ

LEPO puhdistusmaito

Lepo puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille ja erittäin helppo käyttää! Voidaan käyttää kaksoispuhdistuksen toisena osana tai sinällään. Sopii myös perheen pienimmille. Tuote on kookospohjainen ja poistaa aurinkovoiteen helposti kasvoilta.

Katso tuote TÄSTÄ

TEHOTUOTE! WELEDA puhdistusmaito

Weleda puhdistusmaito on mieto, mutta hyväntuoksuinen jojoba-öljy pohjainen puhdistustuote. Koostumus on pehmeä, ja tuote lupaa syväpuhdistavaa, mutta hellää puhdistusta kasvoille.
Tällä lähtee niin meikki kuin aurinkovoidekin.
Katso tuote TÄSTÄ

Kulttituote! Nourish London KALE 3D

Nourish Londonin lippulaivatuote KALE 3D puhdistusvoide sopii jokaiselle ihotyypille. Pehmeä voide levitetään kostealle tai kuivalle iholle ja tuote poistaa iholta niin meikin, epäpuhtaudet kuin aurinkovoiteen. Lehtikaalin & Aloe veran yhdistelmä ei kuivata ihoa tippaakaan, vaan iho tuntuu silkkisen puhtaalta.

Katso tuote TÄSTÄ


Luonkos öljypuhdistuskakut (saatavilla eri ihotyypeille)

Ihanat, kotimaiset öljypuhdistuskakut ovat täyttä öljyä eikä mitään ylimääräistä! Öljypuhdistuskakkuja löytyy jokaiselle ihotyypille (myös miehille) ja tuotteella on erittäin helppo käyttää. Mieto tuoksu, vegaaninen ja täysin vedetön koostumus, löytyy myös hehkutetut metsäpuhdistuskakut. Vaikka öljypuhdistuskakku on tarkoitettu kasvoille, palaa voi käyttää myös vartalolle ja perheen pienimmille.
Löydät kaikki tuotteet TÄSTÄ

3 in 1 - monitoimituote Nourish London SUPERBALM

Nourish London balmimainen monitoimituote SUPERBALM on sekä naamio, puhdistusbalmi sekä kosteusvoide! Superbalmilla voit puhdistaa kasvot helposti ja iho jää pehmeäksi. Tuotetta voi käyttää myös kasvonaamiona (anna vaikuttaa n. 20min ja pyyhi ylimääräiset pois) tai kosteusvoiteena erittäin kuiville ihoalueille. Superbalm poistaa iholta meikin ja aurinkovoiteen & kosteuttaa erittäin kuivaa ja herkkää ihoa.
Tuotteen mukana tulee oma musliiniliina.
Katso tuote TÄSTÄ
+1

Onko sinulla jo oma tuote meikinpuhdistukseen tai haluaisit vain jonkin yhden
helpon tuotteen kevyen aurinkovoiteen poistoon. Sellainen mikä sopii myös lapsille?

Cattier misellipuhdistusvesi

Misellivesi sisältää puhdistavaa misellivettä ja kevyttä mietoa uutetta. Jos puhdistat kasvosi ensin esim. öljyllä, misellivesi puhdistaa helposti loput meikit ja epäpuhtaudet ja jättää ihon todella raikkaaksi. Toimii myös perheen pienimmillä - misellivettä on helppo laittaa vanulappuun ja pyyhkäistä kasvot puhtaiksi!

Katso tuote TÄSTÄ