Tiivistetyt tehoampullit - uutta Dhyvanalta!

Tiivistetyt tehoampullit - uutta Dhyvanalta!

Upea uutuus valikoimassamme ovat Dhyvanan Ecocert-sertifioidut lasiampullit. Ampulleihin on pakattu muun muassa hyaluronihappoa sekä antioksidanttipitoisia ainesosia sisältävä tehotiiviste.

Ampulleita löytyy kolme erilaista versiota: Intense Overnight Repair, joka sopii erityisesti kuivalle ja maskiajan kiusan, masknen, ärsyttämälle iholle, Express Miracle Lifting, joka on suunnattu etenkin ikääntyvälle iholle sen anti- age vaikutuksen takia sekä Radiant Complexion joka tuo kirkkautta, kuulautta sekä heleyttä väsähtäneelle iholle.

Yksi paketti sisältää 7 lasiampullia, joita voi käyttää kahdella eri tavalla: 7 päivän tehokuurina tai 28 päivän ajan täydentävänä hoitotuotteena.

7 päivän kuuri sopii erityisen hyvin esimerkiksi sääolosuhteiden vaihtuessa ja ihon reagoidessa siihen tai jos iho kaipaa intensiivistä kosteutusta ja elvytystä. 7 päivän kuurissa tuotetta käytetään yksi ampulli päivässä eli puoli ampullia aamuin illoin.

Jos taas haluaa 28 päivän ihoa buustaavan kuurin, tuotetta käytetään yksi neljäsosa annosta päivässä iltaisin. Tiivistetty tehotuote on tarkoitettu käytettäväksi peräkkäisinä päivinä parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Kaikki Dhyvanan tuotteet on Ecocert- sertifioituja, vegaanisia sekä biohajoavia. Ampullit on pakattu kierrätettäviin lasipulloihin ja kääre on kierrätettävää kartonkia.