Laadukkaat Lepon tuotteet nyt verkkokaupassamme!

Laadukkaat Lepon tuotteet nyt verkkokaupassamme!

Tiivistetyt tehoampullit - uutta Dhyvanalta! Luet nyt Laadukkaat Lepon tuotteet nyt verkkokaupassamme! 1 minuutti Seuraava Vinkkejä arjen siivoushaasteisiin

ASENTO, LEPO - nyt ihania Lepon tuotteita saatavilla!

Italialaislähtöinen Lepo Cosmetici, tuttavallisemmin LEPO, on laadukasta luonnonkosmetiikkaa suoraan Italiasta. Lepon tarina alkaa vuodesta 1984, kun yhtiö Pedrini Cosmetici loi ensimmäisen PH-neutraalin huulipunan ja huomasi luonnollisten aineosien olevan avainasemassa kosmetiikan tuotannossa. Kosmetiikan tuotanto jatkui pikkuhiljaa myös muihin tuotteisiin ja lopulta myös ihonhoitotuotteisiin. 

 

Tänä päivänä Lepon tuotannossa keskitytään edelleen tuotteiden muotoiluun, parhaiden raaka-aineiden käyttämiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Lepo pyrkii käyttämään niin meikeissään kuin ihohoitotuotteissaan puhtaita ja korkealaatuisia ainesosia. 
Lepon meikkien sävyt ovat voimakkaita ja intensiivisiä. Sävyt ovat italialaiseen tyyliin vahvoja ja näyttäviä, mutta päivittäiseen käyttöön soveltuvia. Tuotteissa on erinomainen pigmentti ja meikki kestää aamusta iltaan - yön pikkutunneille asti. 
Lepo ihonhoitotuotteet on tehty soveltumaan useimmille ihotyypeille. Osa tuotteista on Anti-age-painoitteisia ja ehkäisevät juonteiden syntyä ja lisäävät ihon luonnollista elastisuutta. Tuotteita löytyy myös kuivalle ja herkälle iholle.